Іздеу
Іздеу нәтижелері
							##search.searchResults.foundPlural##
					
	
		- 
				
	
 https://doi.org/10.55956/TXSM4071 https://doi.org/10.55956/TXSM4071ҚАНТТЫ ПЕЧЕНЬЕНІҢ ТАҒАМДЫҚ ҚҰНДЫЛЫҒЫНА ГҮЛ ТОЗАҢЫНЫҢ ӘСЕРІ Аннотацияларды көрді: 39
           / Аннотацияларды көрді: 39
           / PDF жүктеулері: 76 PDF жүктеулері: 76 https://doi.org/10.55956/YQIW4448 https://doi.org/10.55956/YQIW4448ДОРПЕР ТҰҚЫМДЫ ҚОЙ ЕТІНІҢ ТАҒАМДЫҚ ҚҰНДЫЛЫҒЫН, ГИСТОЛОГИЯЛЫҚ ЖӘНЕ СЕНСОРЛЫҚ КӨРСЕТКІШТЕРІН ЗЕРТТЕУ Аннотацияларды көрді: 157
           / Аннотацияларды көрді: 157
           / PDF жүктеулері: 5 PDF жүктеулері: 5 https://doi.org/10.55956/USNF9989 https://doi.org/10.55956/USNF9989БАЛЫҚ ТАҒАМЫН ӨНДІРУ ҮШІН ҚЫЗЫЛША ҰНЫНЫҢ ТАҒАМДЫҚ ҚҰНДЫЛЫҒЫ МЕН АНТИОКСИДАНТТЫҚ ҚАСИЕТТЕРІН ЗЕРТТЕУ Аннотацияларды көрді: 82
           / Аннотацияларды көрді: 82
           / PDF жүктеулері: 29 PDF жүктеулері: 29 https://doi.org/10.55956/INHM2825 https://doi.org/10.55956/INHM2825КӘДІМГІ ИТМҰРЫН ҚОСЫЛҒАН МАКАРОН ӨНІМДЕРІНІҢ ТАҒАМДЫҚ ҚҰНДЫЛЫҒЫН ЖАҚСАРТУ Аннотацияларды көрді: 45
           / Аннотацияларды көрді: 45
           / PDF жүктеулері: 21 PDF жүктеулері: 21 https://doi.org/10.55956/ISBR1989 https://doi.org/10.55956/ISBR1989ҚҰРҒАҚ ТҮЙЕ СҮТІНІҢ ТАҒАМДЫҚ ЖӘНЕ БИОЛОГИЯЛЫҚ ҚҰНДЫЛЫҒЫ Аннотацияларды көрді: 24
           / Аннотацияларды көрді: 24
           / PDF жүктеулері: 10 PDF жүктеулері: 10 https://doi.org/10.55956/XKGK4405 https://doi.org/10.55956/XKGK4405КОМПОЗИЦИЯЛЫҚ ҚОСПАЛАР НЕГІЗІНДЕ ЖАСАЛҒАНЕТ ӨНІМІНІҢ ҚАУІПСІЗ ТЕХНОЛОГИЯСЫН ЖАСАУ Аннотацияларды көрді: 108
           / Аннотацияларды көрді: 108
           / PDF жүктеулері: 25 PDF жүктеулері: 25 https://doi.org/10.55956/UJEF4733 https://doi.org/10.55956/UJEF4733БАЛАЛАР ТАҒАМЫНА АРНАЛҒАН ЖЕМІСТЕР ҚОСЫЛҒАН ҚОЙ СҮТІНЕ НЕГІЗДЕЛГЕН СҮЗБЕ ӨНІМДЕРІН ӘЗІРЛЕУ Аннотацияларды көрді: 98
           / Аннотацияларды көрді: 98
           / PDF жүктеулері: 32 PDF жүктеулері: 32 https://doi.org/10.55956/ https://doi.org/10.55956/ВЕРТИКАЛДЫ ЕГІНШІЛІКТЕ IOT КӨМЕГІМЕН ӨСІРІЛГЕН МИКРОШӨП ҚОСЫЛҒАН ТАҒАМДЫҚ РЕЦЕПТУРАСЫНЫҢ МАТЕМАТИКАЛЫҚ МОДЕЛІ Аннотацияларды көрді: 72
           / Аннотацияларды көрді: 72
           / PDF жүктеулері: 10 PDF жүктеулері: 10 https://doi.org/10.55956/YUXY9855 https://doi.org/10.55956/YUXY9855СҮЗБЕ ӨНІМДЕРІНДЕГІ ВИТАМИНДІК ҚҰРАМЫН ОПТИМИЗАЦИЯЛАУ Аннотацияларды көрді: 26
           / Аннотацияларды көрді: 26
           / PDF жүктеулері: 14 PDF жүктеулері: 14 https://doi.org/10.55956/TUJJ1416 https://doi.org/10.55956/TUJJ1416ӘР ТҮРЛІ АУЫЛШАРУАШЫЛЫҚ ЖАНУАРЛАРЫНЫҢ СҮТІН ЖҰМСАҚ ІРІМШІК ӨНДІРУ ТЕХНОЛОГИЯСЫНДА ҚОЛДАНУ Аннотацияларды көрді: 99
           / Аннотацияларды көрді: 99
           / PDF жүктеулері: 80 PDF жүктеулері: 80 https://doi.org/10.55956/DTNV4732 https://doi.org/10.55956/DTNV4732ҚЫЗМЕТТІК ИТТЕР КҮШІКТЕРІНЕ АРНАЛҒАН ОТАНДЫҚ ҚҰРАМА ЖЕМ ӨНДІРІСІНІҢ БОЛАШАҒЫ Аннотацияларды көрді: 192
           / Аннотацияларды көрді: 192
           / PDF жүктеулері: 14 PDF жүктеулері: 14 https://doi.org/10.55956/FWDF5613 https://doi.org/10.55956/FWDF5613ҚҰЛМАҚ АШЫТҚЫСЫ НЕГІЗІНДЕГІ БИДАЙ НАНЫНЫҢ САПА КӨРСЕТКІШТЕРІ Аннотацияларды көрді: 83
           / Аннотацияларды көрді: 83
           / PDF жүктеулері: 10 PDF жүктеулері: 10 https://doi.org/10.55956/QRKL8110 https://doi.org/10.55956/QRKL8110БАҚША ДАҚЫЛДАРЫНАН АЛЫНҒАН ҰЗАҚ САҚТАЛАТЫН КОНДИТЕРЛІК ӨНІМДЕРДІҢ САПА КӨРСЕТКІШТЕРІН ЗЕРТТЕУ Аннотацияларды көрді: 81
           / Аннотацияларды көрді: 81
           / PDF жүктеулері: 27 PDF жүктеулері: 27 https://doi.org/10.55956/VQEL4538 https://doi.org/10.55956/VQEL4538ҚЫЗЫЛША ШЫРЫНЫН ҚОЛДАНЫП ЖАСАЛАТЫН МАКАРОН ӨНІМДЕРІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ Аннотацияларды көрді: 73
           / Аннотацияларды көрді: 73
           / PDF жүктеулері: 44 PDF жүктеулері: 44 https://doi.org/10.55956/DSEO2494 https://doi.org/10.55956/DSEO2494САЛМАҒЫ 0,3 КГ КЕБЕК ҚОСЫЛҒАН БИДАЙ ҰНЫНАН ЖАСАЛҒАН ШЫҒЫС ЛЕПЕШКАСЫНЫҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ Аннотацияларды көрді: 112
           / Аннотацияларды көрді: 112
           / PDF жүктеулері: 85 PDF жүктеулері: 85 https://doi.org/10.55956/MXFY1640 https://doi.org/10.55956/MXFY1640ШҰЖЫҚТАРДЫҢ ТАҒАМДЫҚ ЖӘНЕ ФУНКЦИОНАЛДЫҚ ҚҰНДЫЛЫҒЫН АРТТЫРУ ҮШІН АҚУЫЗ ГИДРОЛИЗІНІҢ ШАРТТАРЫН ОҢТАЙЛАНДЫРУ Аннотацияларды көрді: 41
           / Аннотацияларды көрді: 41
           / PDF жүктеулері: 85 PDF жүктеулері: 85 https://doi.org/10.55956/KLJM9869 https://doi.org/10.55956/KLJM9869ОРТАЛЫҚ ҚАЗАҚСТАНДА ӨСІРІЛГЕН АМАРАНТТАН АЛЫНҒАН ЖАРМАНЫ ЗЕРТТЕУ Аннотацияларды көрді: 57
           / Аннотацияларды көрді: 57
           / PDF жүктеулері: 10 PDF жүктеулері: 10 https://doi.org/10.55956/LCYR5424 https://doi.org/10.55956/LCYR5424МЕХАНИКАЛЫҚ ӨҢДЕУДІҢ КӨКӨНІС ПЮРЕСІ ҚОСЫЛҒАН СҮЗБЕ ПАСТАСЫНЫҢ АМИНҚЫШҚЫЛДАРЫ МЕН ВИТАМИНДІК ҚҰРАМЫНА ӘСЕРІ Аннотацияларды көрді: 187
           / Аннотацияларды көрді: 187
           / PDF жүктеулері: 14 PDF жүктеулері: 14 https://doi.org/10.55956/KRLM3763 https://doi.org/10.55956/KRLM3763ЕШКІ СҮТІНЕН СҮТ ҚЫШҚЫЛЫ ДЕСЕРТ АЛУ ӘДІСІ Аннотацияларды көрді: 65
           / Аннотацияларды көрді: 65
           / PDF жүктеулері: 5 PDF жүктеулері: 5 https://doi.org/10.55956/RCYN7574 https://doi.org/10.55956/RCYN7574ДӘНДІК НЕГІЗДЕГІ ДЕТОКСИКАЦИЯЛЫҚ ӘСЕР ЕТЕТІН СУСЫНДАР КОНЦЕНТРАТТАРЫНЫҢ РЕЦЕПТУРАЛАРЫН ӘЗІРЛЕУ Аннотацияларды көрді: 174
           / Аннотацияларды көрді: 174
           / PDF жүктеулері: 18 PDF жүктеулері: 18 https://doi.org/10.55956/EGFB2436 https://doi.org/10.55956/EGFB2436ФУНКЦИОНАЛДЫ ИНГРЕДИЕНТТЕРІ ҚОСЫЛҒАН СҮТ ТҰЗДЫҒЫНЫҢ ФИЗИКА-ХИМИЯЛЫҚ ЖӘНЕ ОРГАНОЛЕПТИКАЛЫҚ КӨРСЕТКІШТЕРІН БАҒАЛАУ Аннотацияларды көрді: 101
           / Аннотацияларды көрді: 101
           / PDF жүктеулері: 79 PDF жүктеулері: 79 https://doi.org/10.55956/NUOM5661 https://doi.org/10.55956/NUOM5661Ысталған шұжықтың сапасы мен қауіпсіздігін зерттеу Аннотацияларды көрді: 31
           / Аннотацияларды көрді: 31
           / PDF жүктеулері: 81 PDF жүктеулері: 81 https://doi.org/10.55956/EJVR4716 https://doi.org/10.55956/EJVR4716АШЫМЫҚТЫҢ ҚЫШҚЫЛДЫҚ САНЫН АНЫҚТАУ Аннотацияларды көрді: 76
           / Аннотацияларды көрді: 76
           / PDF жүктеулері: 32 PDF жүктеулері: 32 https://doi.org/10.55956/ZDPQ1834 https://doi.org/10.55956/ZDPQ1834ҚЫШҚЫЛ СҮТТІ БАЛМҰЗДАҚТЫҢ САПА КӨРСЕТКІШТЕРІНЕ ГҮЛ ТОЗАҢЫНЫҢ ӘСЕРІН ЗЕРТТЕУ Аннотацияларды көрді: 103
           / Аннотацияларды көрді: 103
           / PDF жүктеулері: 93 PDF жүктеулері: 93 https://doi.org/10.55956/QLBC8286 https://doi.org/10.55956/QLBC8286ҰЛТТЫҚ СУСЫН «АШЫМЫҚТЫҢ» ДӘН ҚОСПАСЫ РЕЦЕПТІН ЕСЕПТЕУ Аннотацияларды көрді: 43
           / Аннотацияларды көрді: 43
           / PDF жүктеулері: 0
    Loading... PDF жүктеулері: 0
    Loading...
 
					