Іздеу
Іздеу нәтижелері
##search.searchResults.foundPlural##
-
https://doi.org/10.55956/TXSM4071
ҚАНТТЫ ПЕЧЕНЬЕНІҢ ТАҒАМДЫҚ ҚҰНДЫЛЫҒЫНА ГҮЛ ТОЗАҢЫНЫҢ ӘСЕРІ
Аннотацияларды көрді: 26 /
PDF жүктеулері: 9
https://doi.org/10.55956/USNF9989
БАЛЫҚ ТАҒАМЫН ӨНДІРУ ҮШІН ҚЫЗЫЛША ҰНЫНЫҢ ТАҒАМДЫҚ ҚҰНДЫЛЫҒЫ МЕН АНТИОКСИДАНТТЫҚ ҚАСИЕТТЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 70 /
PDF жүктеулері: 27
https://doi.org/10.55956/ISBR1989
ҚҰРҒАҚ ТҮЙЕ СҮТІНІҢ ТАҒАМДЫҚ ЖӘНЕ БИОЛОГИЯЛЫҚ ҚҰНДЫЛЫҒЫ
Аннотацияларды көрді: 13 /
PDF жүктеулері: 7
https://doi.org/10.55956/ZPNY2141
МАЙЛЫ ДАҚЫЛДАРДЫҢ ТҰҚЫМДАРЫНЫҢ ЯДРОСЫНАН КОМПОЗИЦИЯЛЫҚ ТАҒАМДЫҚ ПАСТА ТЕХНОЛОГИЯСЫН ӘЗІРЛЕУ
Аннотацияларды көрді: 48 /
PDF жүктеулері: 3
https://doi.org/10.55956/XKGK4405
КОМПОЗИЦИЯЛЫҚ ҚОСПАЛАР НЕГІЗІНДЕ ЖАСАЛҒАНЕТ ӨНІМІНІҢ ҚАУІПСІЗ ТЕХНОЛОГИЯСЫН ЖАСАУ
Аннотацияларды көрді: 71 /
PDF жүктеулері: 18
https://doi.org/10.55956/QRKL8110
БАҚША ДАҚЫЛДАРЫНАН АЛЫНҒАН ҰЗАҚ САҚТАЛАТЫН КОНДИТЕРЛІК ӨНІМДЕРДІҢ САПА КӨРСЕТКІШТЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 72 /
PDF жүктеулері: 24
https://doi.org/10.55956/INHM2825
КӘДІМГІ ИТМҰРЫН ҚОСЫЛҒАН МАКАРОН ӨНІМДЕРІНІҢ ТАҒАМДЫҚ ҚҰНДЫЛЫҒЫН ЖАҚСАРТУ
Аннотацияларды көрді: 35 /
PDF жүктеулері: 19
https://doi.org/10.55956/UJEF4733
БАЛАЛАР ТАҒАМЫНА АРНАЛҒАН ЖЕМІСТЕР ҚОСЫЛҒАН ҚОЙ СҮТІНЕ НЕГІЗДЕЛГЕН СҮЗБЕ ӨНІМДЕРІН ӘЗІРЛЕУ
Аннотацияларды көрді: 89 /
PDF жүктеулері: 28
https://doi.org/10.55956/DTNV4732
ҚЫЗМЕТТІК ИТТЕР КҮШІКТЕРІНЕ АРНАЛҒАН ОТАНДЫҚ ҚҰРАМА ЖЕМ ӨНДІРІСІНІҢ БОЛАШАҒЫ
Аннотацияларды көрді: 184 /
PDF жүктеулері: 12
https://doi.org/10.55956/FWDF5613
ҚҰЛМАҚ АШЫТҚЫСЫ НЕГІЗІНДЕГІ БИДАЙ НАНЫНЫҢ САПА КӨРСЕТКІШТЕРІ
Аннотацияларды көрді: 80 /
PDF жүктеулері: 10
https://doi.org/10.55956/YVZS4266
БҮТІН ДӘНДІ БИДАЙ ҰНЫН ПАЙДАЛАНЫП КРЕКЕР ТЕХНОЛОГИЯСЫН ЖАСАУ
Аннотацияларды көрді: 79 /
PDF жүктеулері: 28
https://doi.org/10.55956/CVTP1215
ДӘНДІ ДАҚЫЛДАР МЕН ЖЕМІС ПЮРЕСІ НЕГІЗІНДЕ ФУНКЦИОНАЛДЫҚ БАТОНДАРДЫ ӘЗІРЛЕУ: СИПАТТАМАСЫН ТАЛДАУ
Аннотацияларды көрді: 79 /
PDF жүктеулері: 32
https://doi.org/10.55956/KRLM3763
ЕШКІ СҮТІНЕН СҮТ ҚЫШҚЫЛЫ ДЕСЕРТ АЛУ ӘДІСІ
Аннотацияларды көрді: 56 /
PDF жүктеулері: 3
https://doi.org/10.55956/VQEL4538
ҚЫЗЫЛША ШЫРЫНЫН ҚОЛДАНЫП ЖАСАЛАТЫН МАКАРОН ӨНІМДЕРІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Аннотацияларды көрді: 67 /
PDF жүктеулері: 41
https://doi.org/10.55956/RCYN7574
ДӘНДІК НЕГІЗДЕГІ ДЕТОКСИКАЦИЯЛЫҚ ӘСЕР ЕТЕТІН СУСЫНДАР КОНЦЕНТРАТТАРЫНЫҢ РЕЦЕПТУРАЛАРЫН ӘЗІРЛЕУ
Аннотацияларды көрді: 166 /
PDF жүктеулері: 16
https://doi.org/10.55956/NUOM5661
Ысталған шұжықтың сапасы мен қауіпсіздігін зерттеу
Аннотацияларды көрді: 25 /
PDF жүктеулері: 14
https://doi.org/10.55956/BBNG9944
КӨШЕТТЕРДІ АЛУ ПРОЦЕСІНДЕ ТРИТИКАЛЕ ДӘНІН ДЕЗИНФЕКЦИЯЛАУ ӘДІСІН ТАҢДАУ
Аннотацияларды көрді: 22 /
PDF жүктеулері: 10
https://doi.org/10.55956/SPFA5770
ЗЫҒЫР ТҰҚЫМЫ ЖӘНЕ БОРАЙ ҰНЫН АШЫТҚЫСЫЗ ҚАРА БИДАЙ-БИДАЙ НАНЫНЫҢ РЕЦЕПТУРАСЫНА ҚОСУДЫҢ ТИІМДІЛІГІ
Аннотацияларды көрді: 103 /
PDF жүктеулері: 27
https://doi.org/10.55956/UEQX1364
БИОЛОГИЯЛЫҚ БЕЛСЕНДІ КОМПОНЕНТТЕРДІ ҚОЛДАНУ НЕГІЗІНДЕ СҮТ ӨНІМДЕРІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫН ЖЕТІЛДІРУ
Аннотацияларды көрді: 50 /
PDF жүктеулері: 4
https://doi.org/10.55956/LCYR5424
МЕХАНИКАЛЫҚ ӨҢДЕУДІҢ КӨКӨНІС ПЮРЕСІ ҚОСЫЛҒАН СҮЗБЕ ПАСТАСЫНЫҢ АМИНҚЫШҚЫЛДАРЫ МЕН ВИТАМИНДІК ҚҰРАМЫНА ӘСЕРІ
Аннотацияларды көрді: 179 /
PDF жүктеулері: 12
https://doi.org/10.55956/YUXY9855
СҮЗБЕ ӨНІМДЕРІНДЕГІ ВИТАМИНДІК ҚҰРАМЫН ОПТИМИЗАЦИЯЛАУ
Аннотацияларды көрді: 22 /
PDF жүктеулері: 14
1 - 21 21 нәтижелерденLoading...