Іздеу
Іздеу нәтижелері
##search.searchResults.foundPlural##
-
https://doi.org/10.55956/DTNV4732
ҚЫЗМЕТТІК ИТТЕР КҮШІКТЕРІНЕ АРНАЛҒАН ОТАНДЫҚ ҚҰРАМА ЖЕМ ӨНДІРІСІНІҢ БОЛАШАҒЫ
Аннотацияларды көрді: 0 /
PDF жүктеулері: 0
https://doi.org/10.55956/TSAG8846
ДӘМДЕУІШТЕР МЕН ТҰЗДЫҚТАР ӨНДІРУДЕГІ ИННОВАЦИЯЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАР
Аннотацияларды көрді: 3 /
PDF жүктеулері: 2
https://doi.org/10.55956/XKAN7647
Функционалды тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі
Аннотацияларды көрді: 12 /
PDF жүктеулері: 7
https://doi.org/10.55956/BBNG9944
КӨШЕТТЕРДІ АЛУ ПРОЦЕСІНДЕ ТРИТИКАЛЕ ДӘНІН ДЕЗИНФЕКЦИЯЛАУ ӘДІСІН ТАҢДАУ
Аннотацияларды көрді: 2 /
PDF жүктеулері: 0
https://doi.org/10.55956/UJEF4733
БАЛАЛАР ТАҒАМЫНА АРНАЛҒАН ЖЕМІСТЕР ҚОСЫЛҒАН ҚОЙ СҮТІНЕ НЕГІЗДЕЛГЕН СҮЗБЕ ӨНІМДЕРІН ӘЗІРЛЕУ
Аннотацияларды көрді: 3 /
PDF жүктеулері: 0
https://doi.org/10.55956/IOOJ5201
ЕТ ӨҢДЕУ КОМБИНАТЫНЫҢ АҒЫНДЫ СУЛАРЫН ТАЗАЛАУДЫҢ ИНТЕГРАЦИЯЛАНҒАН ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Аннотацияларды көрді: 0 /
PDF жүктеулері: 0
https://doi.org/10.55956/GAOH8325
ДАЙЫНДЫҚ ДӘРЕЖЕСІ ЖОҒАРЫ КОЭКСТРУДИРЛЕНГЕН КӨП ДӘНДІ ӨНІМДЕРДІҢ САПА МЕН ҚАУІПСІЗДІК КӨРСЕТКІШТЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 1 /
PDF жүктеулері: 0
https://doi.org/10.55956/QTIK2882
ЖАРТЫЛАЙ ЫСТАЛҒАН ШҰЖЫҚ ӨНДІРІСІНДЕ ГОДЖИ ЖИДЕКТЕРІ ФУНКЦИОНАЛДЫ ҚОСПА РЕТІНДЕ
Аннотацияларды көрді: 8 /
PDF жүктеулері: 0
https://doi.org/10.55956/TDCB4863
БИДАЙ, АСҚАБАҚ, ҚАУЫН ЖӘНЕ СӘБІЗ ҰНТАҚТАРЫНЫҢ САПАСЫН ЖАҚСАРТУДАҒЫ БӨЛШЕКТЕР ӨЛШЕМДЕРІНІҢ РӨЛІ
Аннотацияларды көрді: 2 /
PDF жүктеулері: 1
https://doi.org/10.55956/UHBJ9355
ӘРТҮРЛІ ЖАРМА ҚОСЫЛҒАН КӨКӨНІС ДӘМТАҒАМ КОНСЕРВІЛЕРІНІҢ МИКРОФЛОРАСЫН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 1 /
PDF жүктеулері: 0
https://doi.org/10.55956/UIRB7141
ҚАРБЫЗ ПУЛПАСЫ НЕГІЗІНДЕГІ ТӘТТІ ӨНІМДЕРДІҢ САПАСЫН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 4 /
PDF жүктеулері: 0
https://doi.org/10.55956/ZCCL4005
ӨСІМДІК ШИКІЗАТЫНЫҢ БИОЛОГИЯЛЫҚ БЕЛСЕНДІ ЗАТТАРЫНА НЕГІЗДЕЛГЕН АЩЫ-ХОШ ИІСТІ КОМПОЗИЦИЯЛАР ӨНДІРІСІНДЕ САПА МЕН ҚАУІПСІЗДІКТІ ҚАМТАМАСЫЗ ЕТУ ҮШІН НАССР ПРИНЦИПТЕРІН ҚОЛДАНУ
Аннотацияларды көрді: 1 /
PDF жүктеулері: 1
https://doi.org/10.55956/KLJM9869
ОРТАЛЫҚ ҚАЗАҚСТАНДА ӨСІРІЛГЕН АМАРАНТТАН АЛЫНҒАН ЖАРМАНЫ ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 0 /
PDF жүктеулері: 0
https://doi.org/10.55956/EJVR4716
АШЫМЫҚТЫҢ ҚЫШҚЫЛДЫҚ САНЫН АНЫҚТАУ
Аннотацияларды көрді: 3 /
PDF жүктеулері: 0
https://doi.org/10.55956/KRLM3763
ЕШКІ СҮТІНЕН СҮТ ҚЫШҚЫЛЫ ДЕСЕРТ АЛУ ӘДІСІ
Аннотацияларды көрді: 1 /
PDF жүктеулері: 0
https://doi.org/10.55956/QPRI2056
СИММЕНТАЛЬ СИЫРЛАРЫНЫҢ УЫЗ СҮТІНІҢ ФИЗИКАХИМИЯЛЫҚ ҚҰРАМЫН ТАМАҚ ӨНІМДЕРІН ӨНДІРУГЕ АРНАЛҒАН ШИКІЗАТ РЕТІНДЕ ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 1 /
PDF жүктеулері: 0
https://doi.org/10.55956/UEQX1364
БИОЛОГИЯЛЫҚ БЕЛСЕНДІ КОМПОНЕНТТЕРДІ ҚОЛДАНУ НЕГІЗІНДЕ СҮТ ӨНІМДЕРІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫН ЖЕТІЛДІРУ
Аннотацияларды көрді: 0 /
PDF жүктеулері: 0
https://doi.org/10.55956/MXGY8556
ЕКІНШІ СҮТ РЕСУРСТАРЫН КЕШЕНДІ ПАЙДАЛАНУ
Аннотацияларды көрді: 0 /
PDF жүктеулері: 0
https://doi.org/10.55956/RCYN7574
ДӘНДІК НЕГІЗДЕГІ ДЕТОКСИКАЦИЯЛЫҚ ӘСЕР ЕТЕТІН СУСЫНДАР КОНЦЕНТРАТТАРЫНЫҢ РЕЦЕПТУРАЛАРЫН ӘЗІРЛЕУ
Аннотацияларды көрді: 2 /
PDF жүктеулері: 1
https://doi.org/10.55956/EPZI3482
ҰНДЫ КОНДИТЕРЛІК ӨНІМДЕРІНЕ БЕЛСЕНДІ СУДЫҢ ӘСЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 0 /
PDF жүктеулері: 0
https://doi.org/10.55956/INHM2825
КӘДІМГІ ИТМҰРЫН ҚОСЫЛҒАН МАКАРОН ӨНІМДЕРІНІҢ ТАҒАМДЫҚ ҚҰНДЫЛЫҒЫН ЖАҚСАРТУ
Аннотацияларды көрді: 14 /
PDF жүктеулері: 7
https://doi.org/10.55956/USNF9989
БАЛЫҚ ТАҒАМЫН ӨНДІРУ ҮШІН ҚЫЗЫЛША ҰНЫНЫҢ ТАҒАМДЫҚ ҚҰНДЫЛЫҒЫ МЕН АНТИОКСИДАНТТЫҚ ҚАСИЕТТЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 3 /
PDF жүктеулері: 1
https://doi.org/10.55956/TXSM4071
ҚАНТТЫ ПЕЧЕНЬЕНІҢ ТАҒАМДЫҚ ҚҰНДЫЛЫҒЫНА ГҮЛ ТОЗАҢЫНЫҢ ӘСЕРІ
Аннотацияларды көрді: 3 /
PDF жүктеулері: 3
https://doi.org/10.55956/FNTM2635
КЕПТІРІЛГЕН ЖЕМІС ТАҒАМЫНЫҢ ПАЙДАСЫ
Аннотацияларды көрді: 1 /
PDF жүктеулері: 0
1 - 24 24 нәтижелерденLoading...