Іздеу
Іздеу нәтижелері
##search.searchResults.foundPlural##
-
https://doi.org/10.55956/MXGY8556
ЕКІНШІ СҮТ РЕСУРСТАРЫН КЕШЕНДІ ПАЙДАЛАНУ
Аннотацияларды көрді: 53
/
PDF жүктеулері: 15
https://doi.org/10.55956/EGFB2436
ФУНКЦИОНАЛДЫ ИНГРЕДИЕНТТЕРІ ҚОСЫЛҒАН СҮТ ТҰЗДЫҒЫНЫҢ ФИЗИКА-ХИМИЯЛЫҚ ЖӘНЕ ОРГАНОЛЕПТИКАЛЫҚ КӨРСЕТКІШТЕРІН БАҒАЛАУ
Аннотацияларды көрді: 131
/
PDF жүктеулері: 92
https://doi.org/10.55956/GRQA4117
ШҰБАТ ҚҰРАМЫНДАҒЫ СҮТҚЫШҚЫЛДЫ БАКТЕРИЯЛАР МЕН АШЫТҚЫЛАРДЫ ИДЕНТИФИКАЦИЯЛАУ
Аннотацияларды көрді: 23
/
PDF жүктеулері: 12
https://doi.org/10.55956/KRLM3763
ЕШКІ СҮТІНЕН СҮТ ҚЫШҚЫЛЫ ДЕСЕРТ АЛУ ӘДІСІ
Аннотацияларды көрді: 66
/
PDF жүктеулері: 6
https://doi.org/10.55956/UEQX1364
БИОЛОГИЯЛЫҚ БЕЛСЕНДІ КОМПОНЕНТТЕРДІ ҚОЛДАНУ НЕГІЗІНДЕ СҮТ ӨНІМДЕРІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫН ЖЕТІЛДІРУ
Аннотацияларды көрді: 60
/
PDF жүктеулері: 9
https://doi.org/10.55956/THZV8814
ҚАЙНАТЫЛҒАН-ЫСТАЛҒАН ЖӘНЕ ЖАРТЫЛАЙ ЫСТАЛҒАН ЖЫЛҚЫ ЕТІНЕН ЖАСАЛҒАН БҰЙЫМДАР ӨНДІРІСІНДЕГІ СҮТ ҚЫШҚЫЛЫ БАКТЕРИЯЛАРЫ ШТАММДАРЫНЫҢ ҚАСИЕТТЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 109
/
PDF жүктеулері: 33
https://doi.org/10.55956/XWYM2030
ҚЫШҚЫЛ СҮТТІ СУСЫН ҰНТАҒЫ ТАБЛЕТКАЛАРЫНЫҢ САПАЛЫҚ КӨРСЕТКІШТЕРІН АНЫҚТАУ
Аннотацияларды көрді: 23
/
PDF жүктеулері: 0
https://doi.org/10.55956/BYMR9511
ҚАТТЫ МАЙЛАРДЫҢ ОРНЫНА ОЛЕОГЕЛЬ ҚОЛДАНА ОТЫРЫП, ДЕКОРАТИВТІК КРЕМНІҢ РЕЦЕПТУРАСЫН ЖЕТІЛДІРУ
Аннотацияларды көрді: 92
/
PDF жүктеулері: 31
https://doi.org/10.55956/XPGT9999
ЙОД ЖЕТІСПЕУШІЛІГІНІҢ АЛДЫН АЛУ ЖӘНЕ ЕМДЕУ МАҚСАТЫНДАҒЫ СҮТҚЫШҚЫЛДЫ ӨНІМДЕРДІ ЙОДПЕН БАЙЫТУ
Аннотацияларды көрді: 43
/
PDF жүктеулері: 70
https://doi.org/10.55956/TUJJ1416
ӘР ТҮРЛІ АУЫЛШАРУАШЫЛЫҚ ЖАНУАРЛАРЫНЫҢ СҮТІН ЖҰМСАҚ ІРІМШІК ӨНДІРУ ТЕХНОЛОГИЯСЫНДА ҚОЛДАНУ
Аннотацияларды көрді: 116
/
PDF жүктеулері: 95
https://doi.org/10.55956/UHBJ9355
ӘРТҮРЛІ ЖАРМА ҚОСЫЛҒАН КӨКӨНІС ДӘМТАҒАМ КОНСЕРВІЛЕРІНІҢ МИКРОФЛОРАСЫН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 38
/
PDF жүктеулері: 73
https://doi.org/10.55956/UOHB8669
МАЛ АЗЫҒЫН ДАЙЫНДАУ КОМБАЙНДАҒЫ ДЕФЛЕКТОРЫНЫҢ БҮЙІР ҚАБЫРҒАСЫНЫҢ КӨЛБЕУЛІГІНІҢ ОҢТАЙЛЫ МӘНІН АНЫҚТАУ
Аннотацияларды көрді: 64
/
PDF жүктеулері: 9
https://doi.org/10.55956/QPRI2056
СИММЕНТАЛЬ СИЫРЛАРЫНЫҢ УЫЗ СҮТІНІҢ ФИЗИКАХИМИЯЛЫҚ ҚҰРАМЫН ТАМАҚ ӨНІМДЕРІН ӨНДІРУГЕ АРНАЛҒАН ШИКІЗАТ РЕТІНДЕ ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 46
/
PDF жүктеулері: 76
https://doi.org/10.55956/FYQR8972
ӨНДІРІСТІК ЖАҒДАЙЛАРДА ҚҰРАМЫНДА ПЕКТИНІ БАРСҮЗБЕ ӨНІМІН ӨНДІРУ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Аннотацияларды көрді: 153
/
PDF жүктеулері: 64
https://doi.org/10.55956/SGSP1925
ӨСІРІЛГЕН ТАРЫ ҚОСА ОТЫРЫП, МАЙСЫЗ ЕШКІ СҮТІНЕН ӘЗІРЛЕНГЕН ФЕРМЕНТТЕЛГЕН СУСЫНДАРДЫҢ ФИЗИКОХИМИЯЛЫҚ ЖӘНЕ ОРГАНОЛЕПТИКАЛЫҚ КӨРСЕТКІШТЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 27
/
PDF жүктеулері: 12
https://doi.org/10.55956/YSEC2395
БЫЛҒАРЫ АЯҚ КИІМ МЕН КИІМ: ТҰРАҚТЫЛЫҚ ПЕН МОДЕРНИЗАЦИЯНЫҢ КІЛТІ
Аннотацияларды көрді: 97
/
PDF жүктеулері: 17
https://doi.org/10.55956/BAKH2842
ӨСІМДІК ЖӘНЕ СИЫР СҮТІНІҢ ҚОСЫНДЫСЫНАН ЖАСАЛҒАН ЙОГУРТТАРДЫҢ БИОЛОГИЯЛЫҚ ҚҰНДЫЛЫҒЫН БАҒАЛАУ
Аннотацияларды көрді: 90
/
PDF жүктеулері: 48
https://doi.org/10.55956/SPFA5770
ЗЫҒЫР ТҰҚЫМЫ ЖӘНЕ БОРАЙ ҰНЫН АШЫТҚЫСЫЗ ҚАРА БИДАЙ-БИДАЙ НАНЫНЫҢ РЕЦЕПТУРАСЫНА ҚОСУДЫҢ ТИІМДІЛІГІ
Аннотацияларды көрді: 110
/
PDF жүктеулері: 33
1 - 18 18 нәтижелерденLoading...
