Іздеу
Іздеу нәтижелері
##search.searchResults.foundPlural##
-
https://doi.org/10.55956/DKFW7609
ОТАНДЫҚ ӘРТҮРЛІ ЖАЗДЫҚ ЖӘНЕ КҮЗДІК БИДАЙ СҰРЫПТАРЫНЫҢ ФИЗИКА-ХИМИЯЛЫҚ ҚАСИЕТТЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 14 /
PDF жүктеулері: 5
https://doi.org/10.55956/ZCCL4005
ӨСІМДІК ШИКІЗАТЫНЫҢ БИОЛОГИЯЛЫҚ БЕЛСЕНДІ ЗАТТАРЫНА НЕГІЗДЕЛГЕН АЩЫ-ХОШ ИІСТІ КОМПОЗИЦИЯЛАР ӨНДІРІСІНДЕ САПА МЕН ҚАУІПСІЗДІКТІ ҚАМТАМАСЫЗ ЕТУ ҮШІН НАССР ПРИНЦИПТЕРІН ҚОЛДАНУ
Аннотацияларды көрді: 56 /
PDF жүктеулері: 11
https://doi.org/10.55956/TDCB4863
БИДАЙ, АСҚАБАҚ, ҚАУЫН ЖӘНЕ СӘБІЗ ҰНТАҚТАРЫНЫҢ САПАСЫН ЖАҚСАРТУДАҒЫ БӨЛШЕКТЕР ӨЛШЕМДЕРІНІҢ РӨЛІ
Аннотацияларды көрді: 14 /
PDF жүктеулері: 6
https://doi.org/10.55956/SNMB4114
ЖАМБЫЛ ОБЛЫСЫНДА ӨСІРІЛГЕН ОТАНДЫҚ СҰРЫПТЫ БИДАЙЛАРДЫҢ ФИЗИКА-ХИМИЯЛЫҚ ҚҰРАМЫН ЖӘНЕ ТЕХНОЛОГИЯЛЫҚ ҚАСИЕТТЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 95 /
PDF жүктеулері: 14
https://doi.org/10.55956/QRKL8110
БАҚША ДАҚЫЛДАРЫНАН АЛЫНҒАН ҰЗАҚ САҚТАЛАТЫН КОНДИТЕРЛІК ӨНІМДЕРДІҢ САПА КӨРСЕТКІШТЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 68 /
PDF жүктеулері: 22
https://doi.org/10.55956/YAQL3321
ҚАУЫНДЫ ҚАЙТА ӨҢДЕУ ЖОЛДАРЫН ОНТАЙЛАНДЫРУ
Аннотацияларды көрді: 14 /
PDF жүктеулері: 3
https://doi.org/10.55956/EPZI3482
ҰНДЫ КОНДИТЕРЛІК ӨНІМДЕРІНЕ БЕЛСЕНДІ СУДЫҢ ӘСЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 185 /
PDF жүктеулері: 5
https://doi.org/10.55956/MFJJ5891
ӨНДІРУШІ ӨНЕРКӘСІП ҚЫЗМЕТКЕРЛЕРІНЕ АРНАЛҒАН АРНАЙЫ КИІМДІ ӘЗІРЛЕУ
Аннотацияларды көрді: 45 /
PDF жүктеулері: 15
https://doi.org/10.55956/QTIK2882
ЖАРТЫЛАЙ ЫСТАЛҒАН ШҰЖЫҚ ӨНДІРІСІНДЕ ГОДЖИ ЖИДЕКТЕРІ ФУНКЦИОНАЛДЫ ҚОСПА РЕТІНДЕ
Аннотацияларды көрді: 76 /
PDF жүктеулері: 30
https://doi.org/10.55956/FWDF5613
ҚҰЛМАҚ АШЫТҚЫСЫ НЕГІЗІНДЕГІ БИДАЙ НАНЫНЫҢ САПА КӨРСЕТКІШТЕРІ
Аннотацияларды көрді: 80 /
PDF жүктеулері: 10
https://doi.org/10.55956/TBXI9253
ТІГІН БҰЙЫМДАРЫНЫҢ СТАТИКАЛЫҚ СӘЙКЕСТІГІН ЭРГОНОМИКАЛЫҚ БАҒАЛАУ
Аннотацияларды көрді: 57 /
PDF жүктеулері: 18
https://doi.org/10.55956/MFON6679
СТЮАРДЕССАЛАРҒА АРНАЛҒАН ФОРМАЛЫҚ КИІМДЕРДІ ӨНДІРУДЕГІ ЭРГОНОМИКАЛЫҚ КӨРСЕТКІШТЕРІН ЗЕРТТЕУ МАҢЫЗДЫЛЫҒЫ
Аннотацияларды көрді: 56 /
PDF жүктеулері: 7
https://doi.org/10.55956/KTKC9557
КӨЛІК ЖӨНДЕУ ОРТАЛЫҒЫНЫҢ АВТОЭЛЕКТРИК АРНАЙЫ КИІМ ЖИЫНТЫҒЫН ДАЙЫНДАУДА САПАЛЫҚ КӨРСЕТКІШТЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 171 /
PDF жүктеулері: 2
https://doi.org/10.55956/FYQR8972
ӨНДІРІСТІК ЖАҒДАЙЛАРДА ҚҰРАМЫНДА ПЕКТИНІ БАРСҮЗБЕ ӨНІМІН ӨНДІРУ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Аннотацияларды көрді: 107 /
PDF жүктеулері: 54
https://doi.org/10.55956/XGLP1394
ҚАУЫН ӨНІМІН КЕПТІРУ ЖОЛДАРЫН НЕГІЗДЕУ
Аннотацияларды көрді: 60 /
PDF жүктеулері: 28
https://doi.org/10.55956/NUOM5661
Ысталған шұжықтың сапасы мен қауіпсіздігін зерттеу
Аннотацияларды көрді: 22 /
PDF жүктеулері: 13
https://doi.org/10.55956/IHHK1114
ХРИЗОТИЛ-АСБЕСТ ҚАЛДЫҒЫН МАГНИЙ ТҰЗДАРЫНА ҚАЙТА ӨҢДЕУДІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ ЖӘНЕ ОНЫҢ ЭКОЛОГИЯЛЫҚ МАҢЫЗЫ
Аннотацияларды көрді: 163 /
PDF жүктеулері: 3
https://doi.org/10.55956/BYMR9511
ҚАТТЫ МАЙЛАРДЫҢ ОРНЫНА ОЛЕОГЕЛЬ ҚОЛДАНА ОТЫРЫП, ДЕКОРАТИВТІК КРЕМНІҢ РЕЦЕПТУРАСЫН ЖЕТІЛДІРУ
Аннотацияларды көрді: 65 /
PDF жүктеулері: 22
https://doi.org/10.55956/XKGK4405
КОМПОЗИЦИЯЛЫҚ ҚОСПАЛАР НЕГІЗІНДЕ ЖАСАЛҒАНЕТ ӨНІМІНІҢ ҚАУІПСІЗ ТЕХНОЛОГИЯСЫН ЖАСАУ
Аннотацияларды көрді: 71 /
PDF жүктеулері: 18
https://doi.org/10.55956/UHBJ9355
ӘРТҮРЛІ ЖАРМА ҚОСЫЛҒАН КӨКӨНІС ДӘМТАҒАМ КОНСЕРВІЛЕРІНІҢ МИКРОФЛОРАСЫН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 21 /
PDF жүктеулері: 4
https://doi.org/10.55956/MLOC7751
ТЕМІРЖОЛ КӨЛІГІНІҢ ӘСКЕРИЛЕНДІРІЛГЕН КҮЗЕТІНІҢ АРНАЙЫ КИІМДЕРІН ЖОБАЛАУ
Аннотацияларды көрді: 73 /
PDF жүктеулері: 19
https://doi.org/10.55956/VVUN4655
БИДАЙДЫҢ ӨНГЕН ДӘНДЕРІН ЫСТЫҚ АУАМЕН ЖӘНЕ АСҚЫН ЖОҒАРЫ ЖИІЛІКТЕГІ ЭЛЕКТРОМАГНИТТІК ӨРІСТЕ ӨҢДЕУДІ САЛЫСТЫРМАЛЫ БАҒАЛАУ
Аннотацияларды көрді: 69 /
PDF жүктеулері: 21
https://doi.org/10.55956/TKGW2792
БАЛЫҚ ЗРАЗДАРЫНЫҢ ФИЗИКА-ХИМИЯЛЫҚ ЖӘНЕ ОРГАНОЛЕПТИКАЛЫҚ ҚАСИЕТТЕРІН БАҒАЛАУ
Аннотацияларды көрді: 85 /
PDF жүктеулері: 35
https://doi.org/10.55956/QDLA7684
ШҰЖЫҚ ӨНДІРІСІНДЕ ОРГАНИКАЛЫҚ ЖӘНЕ ОРГАНИКАЛЫҚ ЕМЕС СИЫР ЕТІНІҢ ҚҰРЫЛЫМДЫҚ-МЕХАНИКАЛЫҚ ЖӘНЕ ФУНКЦИОНАЛДЫҚ-ТЕХНОЛОГИЯЛЫҚ ҚАСИЕТТЕРІН ТАЛДАУ
Аннотацияларды көрді: 19 /
PDF жүктеулері: 9
https://doi.org/10.55956/TZGK4125
ТІКЕЛЕЙ ИЛЕУГЕ АРНАЛҒАН ҚҰРАМДАН АЛЫНҒАН ХРОМ СЫҒЫНДЫСЫНЫҢ ҚАСИЕТТЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 69 /
PDF жүктеулері: 3
Loading...