Іздеу
Іздеу нәтижелері
##search.searchResults.foundPlural##
-
https://doi.org/10.55956/FYQR8972
ӨНДІРІСТІК ЖАҒДАЙЛАРДА ҚҰРАМЫНДА ПЕКТИНІ БАРСҮЗБЕ ӨНІМІН ӨНДІРУ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Аннотацияларды көрді: 157
/
PDF жүктеулері: 66
https://doi.org/10.55956/QRKL8110
БАҚША ДАҚЫЛДАРЫНАН АЛЫНҒАН ҰЗАҚ САҚТАЛАТЫН КОНДИТЕРЛІК ӨНІМДЕРДІҢ САПА КӨРСЕТКІШТЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 90
/
PDF жүктеулері: 35
https://doi.org/10.55956/TBXI9253
ТІГІН БҰЙЫМДАРЫНЫҢ СТАТИКАЛЫҚ СӘЙКЕСТІГІН ЭРГОНОМИКАЛЫҚ БАҒАЛАУ
Аннотацияларды көрді: 96
/
PDF жүктеулері: 30
https://doi.org/10.55956/FWDF5613
ҚҰЛМАҚ АШЫТҚЫСЫ НЕГІЗІНДЕГІ БИДАЙ НАНЫНЫҢ САПА КӨРСЕТКІШТЕРІ
Аннотацияларды көрді: 93
/
PDF жүктеулері: 14
https://doi.org/10.55956/ZCCL4005
ӨСІМДІК ШИКІЗАТЫНЫҢ БИОЛОГИЯЛЫҚ БЕЛСЕНДІ ЗАТТАРЫНА НЕГІЗДЕЛГЕН АЩЫ-ХОШ ИІСТІ КОМПОЗИЦИЯЛАР ӨНДІРІСІНДЕ САПА МЕН ҚАУІПСІЗДІКТІ ҚАМТАМАСЫЗ ЕТУ ҮШІН НАССР ПРИНЦИПТЕРІН ҚОЛДАНУ
Аннотацияларды көрді: 60
/
PDF жүктеулері: 16
https://doi.org/10.55956/ZTFR4785
ГАЗДЫ КЕПТІРУ ҚОНДЫРҒЫСЫМЕН ТИІМДІ ЖАҒДАЙДА ЖЕМІС-ЖИДЕКТЕРДІ КЕПТІРУ ӘДІСІ
Аннотацияларды көрді: 142
/
PDF жүктеулері: 114
https://doi.org/10.55956/XGLP1394
ҚАУЫН ӨНІМІН КЕПТІРУ ЖОЛДАРЫН НЕГІЗДЕУ
Аннотацияларды көрді: 115
/
PDF жүктеулері: 52
https://doi.org/10.55956/QTIK2882
ЖАРТЫЛАЙ ЫСТАЛҒАН ШҰЖЫҚ ӨНДІРІСІНДЕ ГОДЖИ ЖИДЕКТЕРІ ФУНКЦИОНАЛДЫ ҚОСПА РЕТІНДЕ
Аннотацияларды көрді: 96
/
PDF жүктеулері: 37
https://doi.org/10.55956/MFON6679
СТЮАРДЕССАЛАРҒА АРНАЛҒАН ФОРМАЛЫҚ КИІМДЕРДІ ӨНДІРУДЕГІ ЭРГОНОМИКАЛЫҚ КӨРСЕТКІШТЕРІН ЗЕРТТЕУ МАҢЫЗДЫЛЫҒЫ
Аннотацияларды көрді: 97
/
PDF жүктеулері: 23
https://doi.org/10.55956/
ВЕРТИКАЛДЫ ЕГІНШІЛІКТЕ IOT КӨМЕГІМЕН ӨСІРІЛГЕН МИКРОШӨП ҚОСЫЛҒАН ТАҒАМДЫҚ РЕЦЕПТУРАСЫНЫҢ МАТЕМАТИКАЛЫҚ МОДЕЛІ
Аннотацияларды көрді: 84
/
PDF жүктеулері: 13
https://doi.org/10.55956/EPZI3482
ҰНДЫ КОНДИТЕРЛІК ӨНІМДЕРІНЕ БЕЛСЕНДІ СУДЫҢ ӘСЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 204
/
PDF жүктеулері: 10
https://doi.org/10.55956/SPYE3356
ТАРЫНЫҢ ТАЛҚАНЫ ЖӘНЕ КЕБЕГІМЕН БАЙЫТЫЛҒАН ШҰЖЫҚ ӨНІМДЕРІН ӨНДІРУДІҢ РЕЦЕПТУРАСЫ
Аннотацияларды көрді: 177
/
PDF жүктеулері: 74
https://doi.org/10.55956/YAQL3321
ҚАУЫНДЫ ҚАЙТА ӨҢДЕУ ЖОЛДАРЫН ОНТАЙЛАНДЫРУ
Аннотацияларды көрді: 34
/
PDF жүктеулері: 9
https://doi.org/10.55956/RVXH3970
КЛАССИКАЛЫҚ СИММЕТРИЯ ҚАҒИДАЛАРЫН ҚОЛДАНУ НЕГІЗІНДЕ КОСТЮМ ПІШІНІНІҢ КӨРКЕМДІК ЖОБАЛАУЫ
Аннотацияларды көрді: 30
/
PDF жүктеулері: 10
https://doi.org/10.55956/XKGK4405
КОМПОЗИЦИЯЛЫҚ ҚОСПАЛАР НЕГІЗІНДЕ ЖАСАЛҒАНЕТ ӨНІМІНІҢ ҚАУІПСІЗ ТЕХНОЛОГИЯСЫН ЖАСАУ
Аннотацияларды көрді: 121
/
PDF жүктеулері: 33
https://doi.org/10.55956/DSEO2494
САЛМАҒЫ 0,3 КГ КЕБЕК ҚОСЫЛҒАН БИДАЙ ҰНЫНАН ЖАСАЛҒАН ШЫҒЫС ЛЕПЕШКАСЫНЫҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Аннотацияларды көрді: 138
/
PDF жүктеулері: 97
https://doi.org/10.55956/YVZS4266
БҮТІН ДӘНДІ БИДАЙ ҰНЫН ПАЙДАЛАНЫП КРЕКЕР ТЕХНОЛОГИЯСЫН ЖАСАУ
Аннотацияларды көрді: 95
/
PDF жүктеулері: 35
https://doi.org/10.55956/GAOH8325
ДАЙЫНДЫҚ ДӘРЕЖЕСІ ЖОҒАРЫ КОЭКСТРУДИРЛЕНГЕН КӨП ДӘНДІ ӨНІМДЕРДІҢ САПА МЕН ҚАУІПСІЗДІК КӨРСЕТКІШТЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 184
/
PDF жүктеулері: 10
https://doi.org/10.55956/UIRB7141
ҚАРБЫЗ ПУЛПАСЫ НЕГІЗІНДЕГІ ТӘТТІ ӨНІМДЕРДІҢ САПАСЫН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 48
/
PDF жүктеулері: 9
https://doi.org/10.55956/CSPE3798
ҚОЙ ТЕРІСІН ТІКЕЛЕЙ ИЛЕУ ӘДІСІН ӘЗІРЛЕУ
Аннотацияларды көрді: 26
/
PDF жүктеулері: 4
https://doi.org/10.55956/XWYM2030
ҚЫШҚЫЛ СҮТТІ СУСЫН ҰНТАҒЫ ТАБЛЕТКАЛАРЫНЫҢ САПАЛЫҚ КӨРСЕТКІШТЕРІН АНЫҚТАУ
Аннотацияларды көрді: 24
/
PDF жүктеулері: 0
https://doi.org/10.55956/UHBJ9355
ӘРТҮРЛІ ЖАРМА ҚОСЫЛҒАН КӨКӨНІС ДӘМТАҒАМ КОНСЕРВІЛЕРІНІҢ МИКРОФЛОРАСЫН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 48
/
PDF жүктеулері: 73
https://doi.org/10.55956/XQHX1374
ҚҰРЫЛЫС САЛАСЫ ҮШІН АРНАЙЫ КИІМ ӘЗІРЛЕУ БОЙЫНША ҒЫЛЫМИ ЗЕРТТЕУЛЕРДІ РЕТРОСПЕКТИВТІ ТАЛДАУ
Аннотацияларды көрді: 33
/
PDF жүктеулері: 6
https://doi.org/10.55956/VQSJ5522
ДӘННІҢ БЕТІН ӨҢДЕУ ТЕХНОЛОГИЯСЫН ЖЕТІЛДІРУ НЕГІЗІНДЕ НАННЫҢ МИКРОБИОЛОГИЯЛЫҚ ҚАУІПСІЗДІГІН АРТТЫРУ
Аннотацияларды көрді: 73
/
PDF жүктеулері: 36
https://doi.org/10.55956/NUOM5661
Ысталған шұжықтың сапасы мен қауіпсіздігін зерттеу
Аннотацияларды көрді: 35
/
PDF жүктеулері: 81
Loading...
