Іздеу
Іздеу нәтижелері
##search.searchResults.foundPlural##
-
https://doi.org/10.55956/FHOQ9946
ПОСТКОВИДТІ СИНДРОМ КЕЗІНДЕ ТАМАҚТАНУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУДА ҚОЛДАНЫЛАТЫН ПРИНЦИПТЕР, ЕРЕКШЕЛІКТЕР, ТӘСІЛДЕР
Аннотацияларды көрді: 40
/
PDF жүктеулері: 18
https://doi.org/10.55956/TSAG8846
ДӘМДЕУІШТЕР МЕН ТҰЗДЫҚТАР ӨНДІРУДЕГІ ИННОВАЦИЯЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАР
Аннотацияларды көрді: 189
/
PDF жүктеулері: 13
https://doi.org/10.55956/BNWY9138
ИНТЕРАКТИВТІ ТЕХНОЛОГИЯЛАРДЫ ҚОЛДАНА ОТЫРЫП, ЭЛЕКТРОНДЫҚ ОҚЫТУ ҚҰРАЛДАРЫН ӘЗІРЛЕУ
Аннотацияларды көрді: 45
/
PDF жүктеулері: 9
https://doi.org/10.55956/DHTW2683
АҚПАРАТТЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАРДЫ ҚОЛДАНА ОТЫРЫП, БОЛАШАҚ МҰҒАЛІМДЕРДІҢ ОҚУШЫЛАРҒА ҰЛТТЫҚ ТӘРБИЕ БЕРУГЕ ДАЯРЛЫҚ КӨРСЕТКІШТЕРІН МАТЕМАТИКАЛЫҚ-СТАТИСТИКАЛЫҚ БАҒАЛАУ
Аннотацияларды көрді: 33
/
PDF жүктеулері: 7
https://doi.org/10.55956/EPZI3482
ҰНДЫ КОНДИТЕРЛІК ӨНІМДЕРІНЕ БЕЛСЕНДІ СУДЫҢ ӘСЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 198
/
PDF жүктеулері: 10
https://doi.org/10.55956/CXJQ1799
ӨСІМДІК ШЫҒАРМАШЫЛЫҒЫ ӨНІМДЕРІН САҚТАУДЫҢ ЭКОЛОГИЯЛЫҚ ҚАУІПСІЗ ӨНЕРКӘСІПТІК ӘДІСТЕРІНІҢ ҒЫЛЫМИ КОНЦЕПЦИЯСЫН ӘЗІРЛЕУ
Аннотацияларды көрді: 109
/
PDF жүктеулері: 76
https://doi.org/10.55956/XQHX1374
ҚҰРЫЛЫС САЛАСЫ ҮШІН АРНАЙЫ КИІМ ӘЗІРЛЕУ БОЙЫНША ҒЫЛЫМИ ЗЕРТТЕУЛЕРДІ РЕТРОСПЕКТИВТІ ТАЛДАУ
Аннотацияларды көрді: 22
/
PDF жүктеулері: 6
https://doi.org/10.55956/SMPY2332
ТҰРҒЫН ҮЙ ҚҰРЫЛЫСЫНДА ҚОЛДАНЫЛАТЫН ЗАМАНАУИ МАТЕРИАЛДАР МЕН КОНСТРУКЦИЯЛАР
Аннотацияларды көрді: 44
/
PDF жүктеулері: 9
https://doi.org/10.55956/BHOK6673
ТАЛАС ӨЗЕНІ БАССЕЙНІНІҢ СУАРМАЛЫ АЛҚАПТАРЫН ШАРУАШЫЛЫҚҚА ТИІМДІ ПАЙДАЛАНУ ҮШІН ПАЙДАЛАНУ БОЛЖАМЫ
Аннотацияларды көрді: 114
/
PDF жүктеулері: 81
https://doi.org/10.55956/RCYN7574
ДӘНДІК НЕГІЗДЕГІ ДЕТОКСИКАЦИЯЛЫҚ ӘСЕР ЕТЕТІН СУСЫНДАР КОНЦЕНТРАТТАРЫНЫҢ РЕЦЕПТУРАЛАРЫН ӘЗІРЛЕУ
Аннотацияларды көрді: 176
/
PDF жүктеулері: 19
https://doi.org/10.55956/
ВЕРТИКАЛДЫ ЕГІНШІЛІКТЕ IOT КӨМЕГІМЕН ӨСІРІЛГЕН МИКРОШӨП ҚОСЫЛҒАН ТАҒАМДЫҚ РЕЦЕПТУРАСЫНЫҢ МАТЕМАТИКАЛЫҚ МОДЕЛІ
Аннотацияларды көрді: 75
/
PDF жүктеулері: 13
https://doi.org/10.55956/XKAN7647
Функционалды тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі
Аннотацияларды көрді: 62
/
PDF жүктеулері: 24
https://doi.org/10.55956/XXTR7517
ХИТОЗАН НЕГІЗІНДЕГІ ЖАҢА БИОЛОГИЯЛЫҚ ЫДЫРАЙТЫН ГИДРОГЕЛЬДЕРДІҢ ХИМИЯЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАРЫН ЖАСАУ
Аннотацияларды көрді: 110
/
PDF жүктеулері: 81
https://doi.org/10.55956/OLZU4780
IP ЖӘНЕ MPLS ЖЕЛІЛЕРІНДЕГІ АҚПАРАТТЫҚ РЕСУРСТАРДЫҢ БӨЛУІНІҢ МАТЕМАТИКАЛЫҚ МОДЕЛЬДЕУ
Аннотацияларды көрді: 37
/
PDF жүктеулері: 13
https://doi.org/10.55956/PGAZ8345
ФОСФОР АНГИДРИДІН (P2O5) ӨНДІРУДІ ОҢТАЙЛЫ БАСҚАРУ ЖҮЙЕСІНІҢ ҮШ ДЕҢГЕЙЛІ ҚҰРЫЛЫМЫН ӘЗІРЛЕУ ӘДІСІ
Аннотацияларды көрді: 88
/
PDF жүктеулері: 6
https://doi.org/10.55956/GNNV1003
БИТУМ КОМПОЗИЦИЯЛАРЫНДА ПОЛИМЕРЛІ МОДИФИКАТОРЛАРДЫ ҚОЛДАНУ ТИІМДІЛІГІ
Аннотацияларды көрді: 56
/
PDF жүктеулері: 18
https://doi.org/10.55956/DVFC6420
ТЕКСТИЛЬ МАТАЛАРЫНЫҢ АУА ӨТКІЗГІШТІК ҚАСИЕТТЕРІН АНЫҚТАУ
Аннотацияларды көрді: 84
/
PDF жүктеулері: 26
https://doi.org/10.55956/UJEF4733
БАЛАЛАР ТАҒАМЫНА АРНАЛҒАН ЖЕМІСТЕР ҚОСЫЛҒАН ҚОЙ СҮТІНЕ НЕГІЗДЕЛГЕН СҮЗБЕ ӨНІМДЕРІН ӘЗІРЛЕУ
Аннотацияларды көрді: 102
/
PDF жүктеулері: 39
https://doi.org/10.55956/SDBN6200
ЖЕМДІК ҚОСПА АЛУ ҮШІН СОЙЫЛҒАН МАЛ ҚАЛДЫҚТАРЫН ҚАЙТА ӨҢДЕУДІҢ ИННОВАЦИЯЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Аннотацияларды көрді: 130
/
PDF жүктеулері: 87
https://doi.org/10.55956/LSBT1979
АПАТТАР, ӨНДІРІСТІК ЖАРАҚАТТАНУ ЖӘНЕ КӘСІПТІК АУРУЛАР ҚАУПІН БАҒАЛАУ БОЙЫНША АВТОМАТТАНДЫРЫЛҒАН АҚПАРАТТЫҚ ЖҮЙЕЛЕРДІ ӘЗІРЛЕУДЕГІ ЗАМАНАУИ ТРЕНДТЕР
Аннотацияларды көрді: 98
/
PDF жүктеулері: 26
https://doi.org/10.55956/ZCJD4515
МАШИНАЛЫҚ ОҚЫТУ АЛГОРИТМДЕРІН САЛЫСТЫРА ОТЫРЫП ЖЕЛІЛІК ШАБУЫЛДАРДЫ АНЫҚТАУ
Аннотацияларды көрді: 217
/
PDF жүктеулері: 15
https://doi.org/10.55956/JRJB2168
ФОСФОРДЫ ТАЗАЛАУ ПРОЦЕСІН ТИІМДІ БАҚЫЛАУ ҮШІН ИНТЕЛЛЕКТУАЛДЫ АЛГОРИТМДЕРДІҢ ЖАСАЛУЫ ЖӘНЕ ЗЕРТТЕЛУІ
Аннотацияларды көрді: 26
/
PDF жүктеулері: 0
/
PDF жүктеулері: 6
https://doi.org/10.55956/RHXO1856
ЗЫҒЫР САБАНЫНАН АЛЫНҒАН ЦЕЛЛЮЛОЗАНЫ ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 48
/
PDF жүктеулері: 13
https://doi.org/10.55956/EVGB7641
ҚҰРЫЛЫС САЛАСЫНЫҢ ЦИФРЛЫҚ ТЕЗАУРУСЫН ҚАЛЫПТАСТЫРУ: ӘДІСТЕМЕСІ ЖӘНЕ ІСКЕ АСЫРУЫ
Аннотацияларды көрді: 145
/
PDF жүктеулері: 52
https://doi.org/10.55956/VQSJ5522
ДӘННІҢ БЕТІН ӨҢДЕУ ТЕХНОЛОГИЯСЫН ЖЕТІЛДІРУ НЕГІЗІНДЕ НАННЫҢ МИКРОБИОЛОГИЯЛЫҚ ҚАУІПСІЗДІГІН АРТТЫРУ
Аннотацияларды көрді: 72
/
PDF жүктеулері: 33
Loading...
