Іздеу
Іздеу нәтижелері
##search.searchResults.foundPlural##
-
https://doi.org/10.55956/FHOQ9946
ПОСТКОВИДТІ СИНДРОМ КЕЗІНДЕ ТАМАҚТАНУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУДА ҚОЛДАНЫЛАТЫН ПРИНЦИПТЕР, ЕРЕКШЕЛІКТЕР, ТӘСІЛДЕР
Аннотацияларды көрді: 3 /
PDF жүктеулері: 1
-
https://doi.org/10.55956/TSAG8846
ДӘМДЕУІШТЕР МЕН ТҰЗДЫҚТАР ӨНДІРУДЕГІ ИННОВАЦИЯЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАР
Аннотацияларды көрді: 4 /
PDF жүктеулері: 2
-
https://doi.org/10.55956/BNWY9138
ИНТЕРАКТИВТІ ТЕХНОЛОГИЯЛАРДЫ ҚОЛДАНА ОТЫРЫП, ЭЛЕКТРОНДЫҚ ОҚЫТУ ҚҰРАЛДАРЫН ӘЗІРЛЕУ
Аннотацияларды көрді: 2 /
PDF жүктеулері: 0
-
https://doi.org/10.55956/RCYN7574
ДӘНДІК НЕГІЗДЕГІ ДЕТОКСИКАЦИЯЛЫҚ ӘСЕР ЕТЕТІН СУСЫНДАР КОНЦЕНТРАТТАРЫНЫҢ РЕЦЕПТУРАЛАРЫН ӘЗІРЛЕУ
Аннотацияларды көрді: 3 /
PDF жүктеулері: 2
-
https://doi.org/10.55956/XQHX1374
ҚҰРЫЛЫС САЛАСЫ ҮШІН АРНАЙЫ КИІМ ӘЗІРЛЕУ БОЙЫНША ҒЫЛЫМИ ЗЕРТТЕУЛЕРДІ РЕТРОСПЕКТИВТІ ТАЛДАУ
Аннотацияларды көрді: 1 /
PDF жүктеулері: 0
-
https://doi.org/10.55956/SMPY2332
ТҰРҒЫН ҮЙ ҚҰРЫЛЫСЫНДА ҚОЛДАНЫЛАТЫН ЗАМАНАУИ МАТЕРИАЛДАР МЕН КОНСТРУКЦИЯЛАР
Аннотацияларды көрді: 5 /
PDF жүктеулері: 2
-
https://doi.org/10.55956/EPZI3482
ҰНДЫ КОНДИТЕРЛІК ӨНІМДЕРІНЕ БЕЛСЕНДІ СУДЫҢ ӘСЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 1 /
PDF жүктеулері: 0
-
https://doi.org/10.55956/UWXI3703
«МТС» ЖШС ҚҰРЛЫСШЫЛАРЫ ҮШІН АРНАЙЫ КИІМНІҢФУНКЦИОНАЛДЫҚ СИПАТТАМАЛАРЫН ЖӘНЕ МАТАЛАРДЫ ЖАҚСАРТУ БОЙЫНША МАРКЕТИНГТІК ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 3 /
PDF жүктеулері: 1
-
https://doi.org/10.55956/PEJL3046
ПАЛЬТОҒА АРНАЛҒАН ДЕКОРАТИВТІ ЭЛЕМЕНТТЕРДІ ӨНЕРКӘСІПТІК ӨНДІРІСТЕ ЖАСАУҒА АРНАЛҒАН ИННОВАЦИЯЛЫҚ ӘДІСТЕР
Аннотацияларды көрді: 1 /
PDF жүктеулері: 0
-
https://doi.org/10.55956/RQQT4151
БАЛҚАРАҒАЙ ЖАҢҒАҒЫНЫҢ ЫЛҒАЛДЫЛЫҒЫНЫҢ ШАҒЫЛУ КҮШІНЕ ӘСЕРІН АНЫҚТАУ
Аннотацияларды көрді: 27 /
PDF жүктеулері: 18
-
https://doi.org/10.55956/RZBK3395
КОМПЬЮТЕРЛІК МАТЕМАТИКА ЖҮЙЕСІНДЕ БЕССЕЛЬ ФУНКЦИЯЛАРЫ МЕН ТЕҢДЕУЛЕРІ
Аннотацияларды көрді: 1 /
PDF жүктеулері: 0
-
https://doi.org/10.55956/QSZD4922
АҒАШ ҚАЛДЫҚТАРЫНАН ЖАСАЛҒАН КОНСТРУКЦИЯЛАР МЕН КОМПОЗИЦИЯЛЫҚ МАТЕРИАЛДАРДЫ ПАЙДАЛАНУДЫҢ ЭНЕРГИЯ ТИІМДІ ТЕХНОЛОГИЯЛАРЫ
Аннотацияларды көрді: 8 /
PDF жүктеулері: 2
-
https://doi.org/10.55956/XGDW9648
ПАЛЬТО ӨНІМДЕРІНІҢ ДЕКОРЫНДАҒЫ ЗАМАНАУИ ТЕНДЕНЦИЯЛАР: ДӘСТҮРЛІДЕН ИННОВАЦИЯҒА ҚАРАЙ
Аннотацияларды көрді: 1 /
PDF жүктеулері: 0
-
https://doi.org/10.55956/XKAN7647
Функционалды тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі
Аннотацияларды көрді: 15 /
PDF жүктеулері: 7
-
https://doi.org/10.55956/TDCB4863
БИДАЙ, АСҚАБАҚ, ҚАУЫН ЖӘНЕ СӘБІЗ ҰНТАҚТАРЫНЫҢ САПАСЫН ЖАҚСАРТУДАҒЫ БӨЛШЕКТЕР ӨЛШЕМДЕРІНІҢ РӨЛІ
Аннотацияларды көрді: 3 /
PDF жүктеулері: 2
-
https://doi.org/10.55956/DIAF2678
МЕДИЦИНАЛЫҚ ҚАЛДЫҚТАРДЫ БАСҚАРУ ПРИНЦИПТЕРІ МЕН ӘДІСТЕРІНЕ ШОЛУ ЖӘНЕ ОЛАРДЫ ДЕРЕКТЕР ҚОРЫН ЖОБАЛАУДА ҚОЛДАНУ
Аннотацияларды көрді: 2 /
PDF жүктеулері: 0
-
https://doi.org/10.55956/UJEF4733
БАЛАЛАР ТАҒАМЫНА АРНАЛҒАН ЖЕМІСТЕР ҚОСЫЛҒАН ҚОЙ СҮТІНЕ НЕГІЗДЕЛГЕН СҮЗБЕ ӨНІМДЕРІН ӘЗІРЛЕУ
Аннотацияларды көрді: 4 /
PDF жүктеулері: 0
-
https://doi.org/10.55956/IOOJ5201
ЕТ ӨҢДЕУ КОМБИНАТЫНЫҢ АҒЫНДЫ СУЛАРЫН ТАЗАЛАУДЫҢ ИНТЕГРАЦИЯЛАНҒАН ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Аннотацияларды көрді: 1 /
PDF жүктеулері: 0
-
https://doi.org/10.55956/YAQL3321
ҚАУЫНДЫ ҚАЙТА ӨҢДЕУ ЖОЛДАРЫН ОНТАЙЛАНДЫРУ
Аннотацияларды көрді: 3 /
PDF жүктеулері: 1
-
https://doi.org/10.55956/JRJB2168
ФОСФОРДЫ ТАЗАЛАУ ПРОЦЕСІН ТИІМДІ БАҚЫЛАУ ҮШІН ИНТЕЛЛЕКТУАЛДЫ АЛГОРИТМДЕРДІҢ ЖАСАЛУЫ ЖӘНЕ ЗЕРТТЕЛУІ
Аннотацияларды көрді: 7 /
PDF жүктеулері: 0 /
PDF жүктеулері: 1
-
https://doi.org/10.55956/VQSJ5522
ДӘННІҢ БЕТІН ӨҢДЕУ ТЕХНОЛОГИЯСЫН ЖЕТІЛДІРУ НЕГІЗІНДЕ НАННЫҢ МИКРОБИОЛОГИЯЛЫҚ ҚАУІПСІЗДІГІН АРТТЫРУ
Аннотацияларды көрді: 3 /
PDF жүктеулері: 2
-
https://doi.org/10.55956/LRFR4621
КИБЕР ҚАУІПСІЗДІК ӘЛЕМІНДЕГІ ЖАСАНДЫ ИНТЕЛЛЕКТ
Аннотацияларды көрді: 6 /
PDF жүктеулері: 3
-
https://doi.org/10.55956/QRKL8110
БАҚША ДАҚЫЛДАРЫНАН АЛЫНҒАН ҰЗАҚ САҚТАЛАТЫН КОНДИТЕРЛІК ӨНІМДЕРДІҢ САПА КӨРСЕТКІШТЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 5 /
PDF жүктеулері: 2
Loading...