Іздеу
Іздеу нәтижелері
##search.searchResults.foundPlural##
-
https://doi.org/10.55956/XXTR7517
ХИТОЗАН НЕГІЗІНДЕГІ ЖАҢА БИОЛОГИЯЛЫҚ ЫДЫРАЙТЫН ГИДРОГЕЛЬДЕРДІҢ ХИМИЯЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАРЫН ЖАСАУ
Аннотацияларды көрді: 110
/
PDF жүктеулері: 81
https://doi.org/10.55956/OWIV5971
АСТЫҚ ЖӘНЕ АСТЫҚ ДАҚЫЛДАРЫНЫҢ ЫЛҒАЛДЫЛЫҒЫН АНЫҚТАУ
Аннотацияларды көрді: 23
/
PDF жүктеулері: 12
https://doi.org/10.55956/ZEKY9877
ҚАЗАҚСТАНДАҒЫ СИЫР ЕТІНІҢ, ІРІ ҚАРА МАЛДЫҢ ЕТ ТҰҚЫМДАРЫНЫҢ САПАСЫН ТАЛДАУ ЖӘНЕ БАҒАЛАУ
Аннотацияларды көрді: 67
/
PDF жүктеулері: 28
https://doi.org/10.55956/RQQT4151
БАЛҚАРАҒАЙ ЖАҢҒАҒЫНЫҢ ЫЛҒАЛДЫЛЫҒЫНЫҢ ШАҒЫЛУ КҮШІНЕ ӘСЕРІН АНЫҚТАУ
Аннотацияларды көрді: 62
/
PDF жүктеулері: 70
https://doi.org/10.55956/XZZA8332
ГИДРОГЕЛЬДІ ПАЙДАЛАНА ОТЫРЫП АГРОХИМИЯЛЫҚ ҚАСИЕТТЕРІ БАР КЕШЕНДІ МИНЕРАЛДЫ ТЫҢАЙТҚЫШТАРДЫ АЛУ ТЕХНОЛОГИЯСЫН ӘЗІРЛЕУДІҢ ТЕРМОДИНАМИКАЛЫҚ ЖӘНЕ КИНЕТИКАЛЫҚ ПАРАМЕТРЛЕРІ
Аннотацияларды көрді: 231
/
PDF жүктеулері: 11
https://doi.org/10.55956/ZTFR4785
ГАЗДЫ КЕПТІРУ ҚОНДЫРҒЫСЫМЕН ТИІМДІ ЖАҒДАЙДА ЖЕМІС-ЖИДЕКТЕРДІ КЕПТІРУ ӘДІСІ
Аннотацияларды көрді: 135
/
PDF жүктеулері: 109
https://doi.org/10.55956/QRKL8110
БАҚША ДАҚЫЛДАРЫНАН АЛЫНҒАН ҰЗАҚ САҚТАЛАТЫН КОНДИТЕРЛІК ӨНІМДЕРДІҢ САПА КӨРСЕТКІШТЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 85
/
PDF жүктеулері: 35
https://doi.org/10.55956/DKFW7609
ОТАНДЫҚ ӘРТҮРЛІ ЖАЗДЫҚ ЖӘНЕ КҮЗДІК БИДАЙ СҰРЫПТАРЫНЫҢ ФИЗИКА-ХИМИЯЛЫҚ ҚАСИЕТТЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 22
/
PDF жүктеулері: 7
https://doi.org/10.55956/RHXO1856
ЗЫҒЫР САБАНЫНАН АЛЫНҒАН ЦЕЛЛЮЛОЗАНЫ ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 48
/
PDF жүктеулері: 13
https://doi.org/10.55956/FCAG5222
МОДИФИЦИРЛЕНГЕН ДИАТОМИТ НЕГІЗІНДЕГІ ПОЛИМЕРЛІК КОМПОЗИТТЕРДІҢ ҚАСИЕТТЕРІН ЖАҚСАРТУ ЖОЛДАРЫ
Аннотацияларды көрді: 53
/
PDF жүктеулері: 13
https://doi.org/10.55956/LGIJ8137
ИЛЕНГЕН КИІЗ БҰЙЫМДАРЫН ӨНДІРУ ҮШІН БИКОМПОНЕНТТІ МАТЕРИАЛДЫҢ ҚАСИЕТТЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 77
/
PDF жүктеулері: 19
https://doi.org/10.55956/WNQU5604
ҚАЙТА ӨҢДЕЛГЕН БЕТОН ТОЛТЫРҒЫШТАРЫН БЕТОНДА ҚОЛДАНУ
Аннотацияларды көрді: 37
/
PDF жүктеулері: 6
https://doi.org/10.55956/UFGO2185
МОДИФИКАЦИЯЛАНҒАН ДИАТОМИТ НЕГІЗІНДЕГІ ҚҰРҒАҚ ҚҰРЫЛЫС ҚОСПАЛАРЫ
Аннотацияларды көрді: 40
/
PDF жүктеулері: 20
https://doi.org/10.55956/TKGW2792
БАЛЫҚ ЗРАЗДАРЫНЫҢ ФИЗИКА-ХИМИЯЛЫҚ ЖӘНЕ ОРГАНОЛЕПТИКАЛЫҚ ҚАСИЕТТЕРІН БАҒАЛАУ
Аннотацияларды көрді: 117
/
PDF жүктеулері: 44
https://doi.org/10.55956/MXFY1640
ШҰЖЫҚТАРДЫҢ ТАҒАМДЫҚ ЖӘНЕ ФУНКЦИОНАЛДЫҚ ҚҰНДЫЛЫҒЫН АРТТЫРУ ҮШІН АҚУЫЗ ГИДРОЛИЗІНІҢ ШАРТТАРЫН ОҢТАЙЛАНДЫРУ
Аннотацияларды көрді: 42
/
PDF жүктеулері: 85
https://doi.org/10.55956/SPYE3356
ТАРЫНЫҢ ТАЛҚАНЫ ЖӘНЕ КЕБЕГІМЕН БАЙЫТЫЛҒАН ШҰЖЫҚ ӨНІМДЕРІН ӨНДІРУДІҢ РЕЦЕПТУРАСЫ
Аннотацияларды көрді: 165
/
PDF жүктеулері: 70
https://doi.org/10.55956/XWYM2030
ҚЫШҚЫЛ СҮТТІ СУСЫН ҰНТАҒЫ ТАБЛЕТКАЛАРЫНЫҢ САПАЛЫҚ КӨРСЕТКІШТЕРІН АНЫҚТАУ
Аннотацияларды көрді: 23
/
PDF жүктеулері: 0
https://doi.org/10.55956/UBDQ6810
МАҚТА ТАРАУДАН КЕЙІН МАҚТА ТАЛАПЫНЫҢ ПАРАМЕТРЛЕРІН ЗЕРТТЕУ ҮШІН ТОЛЫҚ ФАКТОРЛЫ ЭКСПЕРИМЕНТ ЖОСПАРЛАУ НЕГІЗІНДЕГІ МАТЕМАТИКАЛЫҚ МОДЕЛЬДЕУ
Аннотацияларды көрді: 36
/
PDF жүктеулері: 5
https://doi.org/10.55956/QDLA7684
ШҰЖЫҚ ӨНДІРІСІНДЕ ОРГАНИКАЛЫҚ ЖӘНЕ ОРГАНИКАЛЫҚ ЕМЕС СИЫР ЕТІНІҢ ҚҰРЫЛЫМДЫҚ-МЕХАНИКАЛЫҚ ЖӘНЕ ФУНКЦИОНАЛДЫҚ-ТЕХНОЛОГИЯЛЫҚ ҚАСИЕТТЕРІН ТАЛДАУ
Аннотацияларды көрді: 33
/
PDF жүктеулері: 13
1 - 19 19 нәтижелерденLoading...
