Іздеу
Іздеу нәтижелері
##search.searchResults.foundPlural##
-
https://doi.org/10.55956/TSAG8846
ДӘМДЕУІШТЕР МЕН ТҰЗДЫҚТАР ӨНДІРУДЕГІ ИННОВАЦИЯЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАР
Аннотацияларды көрді: 4 /
PDF жүктеулері: 2
https://doi.org/10.55956/QDLA7684
ШҰЖЫҚ ӨНДІРІСІНДЕ ОРГАНИКАЛЫҚ ЖӘНЕ ОРГАНИКАЛЫҚ ЕМЕС СИЫР ЕТІНІҢ ҚҰРЫЛЫМДЫҚ-МЕХАНИКАЛЫҚ ЖӘНЕ ФУНКЦИОНАЛДЫҚ-ТЕХНОЛОГИЯЛЫҚ ҚАСИЕТТЕРІН ТАЛДАУ
Аннотацияларды көрді: 2 /
PDF жүктеулері: 1
https://doi.org/10.55956/CVTP1215
ДӘНДІ ДАҚЫЛДАР МЕН ЖЕМІС ПЮРЕСІ НЕГІЗІНДЕ ФУНКЦИОНАЛДЫҚ БАТОНДАРДЫ ӘЗІРЛЕУ: СИПАТТАМАСЫН ТАЛДАУ
Аннотацияларды көрді: 4 /
PDF жүктеулері: 2
https://doi.org/10.55956/UJEF4733
БАЛАЛАР ТАҒАМЫНА АРНАЛҒАН ЖЕМІСТЕР ҚОСЫЛҒАН ҚОЙ СҮТІНЕ НЕГІЗДЕЛГЕН СҮЗБЕ ӨНІМДЕРІН ӘЗІРЛЕУ
Аннотацияларды көрді: 8 /
PDF жүктеулері: 2
https://doi.org/10.55956/DWOX8304
СЕЛДЕН ҚОРҒАУ ҚҰРЫЛЫМДАРЫН ТОПТАСТЫРУ ЖӘНЕ БӨГЕТТЕРДІ ШАЮДАН САҚТАУ КОНСТРУКЦИЯЛАРЫ
Аннотацияларды көрді: 2 /
PDF жүктеулері: 1
https://doi.org/10.55956/DDFB5762
ИЛУ-10 ЭЛЕКТРОНДЫҚ ҮДЕТКІШПЕН ӨҢДЕГЕН ҚҰС ЕТІНІҢ МИКРОБИОЛОГИЯЛЫҚ КӨРСЕТКІШТЕРІН ТАЛДАУ
Аннотацияларды көрді: 18 /
PDF жүктеулері: 0
https://doi.org/10.55956/AITD1583
ТОҚЫМА МАТЕРИАЛДАРЫН БОЯУҒА ЖӘНЕ БАСЫП ШЫҒАРУҒА АРНАЛҒАН ҚАЗАҚСТАН ФЛОРАСЫНАН АЛЫНҒАН ӨСІМДІК СЫҒЫНДЫЛАРЫНА ШОЛУ
Аннотацияларды көрді: 3 /
PDF жүктеулері: 0
https://doi.org/10.55956/RARF3427
БАЛАЛАР АЯҚТАРЫНЫҢ ДАМУЫНА АЯҚ-КИІМНІҢӘСЕРІН ЖӘНЕ ҚҰРЫЛЫМЫН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 11 /
PDF жүктеулері: 19
https://doi.org/10.55956/FNTM2635
КЕПТІРІЛГЕН ЖЕМІС ТАҒАМЫНЫҢ ПАЙДАСЫ
Аннотацияларды көрді: 3 /
PDF жүктеулері: 0
https://doi.org/10.55956/UHBJ9355
ӘРТҮРЛІ ЖАРМА ҚОСЫЛҒАН КӨКӨНІС ДӘМТАҒАМ КОНСЕРВІЛЕРІНІҢ МИКРОФЛОРАСЫН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 2 /
PDF жүктеулері: 0
https://doi.org/10.55956/WECO4822
ӨТКІЗГЕН РЕАКТИВТІ КЕЛДІ САҚТАУ ҮШІН АУЫЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ ҚАЛДЫҚТАРЫНЫҢ НЕГІЗІНДЕ ЖАҢА МАТЕРИАЛДАРДЫ ӘЗІРЛЕУ
Аннотацияларды көрді: 7 /
PDF жүктеулері: 5
https://doi.org/10.55956/GJGL3837
LUFFA ДЕНСАУЛЫҚ САҚТАУ МАМАНДАРЫНА АРНАЛҒАН АЯҚ КИІМНІҢ ҰЛТАРАҒЫН ЖОБАЛАУ ЖӘНЕ ТАЛДАУ
Аннотацияларды көрді: 3 /
PDF жүктеулері: 0
https://doi.org/10.55956/QRKL8110
БАҚША ДАҚЫЛДАРЫНАН АЛЫНҒАН ҰЗАҚ САҚТАЛАТЫН КОНДИТЕРЛІК ӨНІМДЕРДІҢ САПА КӨРСЕТКІШТЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 9 /
PDF жүктеулері: 4
https://doi.org/10.55956/TDCB4863
БИДАЙ, АСҚАБАҚ, ҚАУЫН ЖӘНЕ СӘБІЗ ҰНТАҚТАРЫНЫҢ САПАСЫН ЖАҚСАРТУДАҒЫ БӨЛШЕКТЕР ӨЛШЕМДЕРІНІҢ РӨЛІ
Аннотацияларды көрді: 3 /
PDF жүктеулері: 2
1 - 14 14 нәтижелерденLoading...