Іздеу
Іздеу нәтижелері
##search.searchResults.foundPlural##
-
https://doi.org/10.55956/QKOR8581
ТҮЙЕ СҮТІНЕН ҰЛТТЫҚ СҮТҚЫШҚЫЛДЫ ӨНІМІН ӨНДІРУ ТЕХНОЛОГИЯСЫН ӘЗІРЛЕУ
Аннотацияларды көрді: 7 /
PDF жүктеулері: 2
https://doi.org/10.55956/YUXY9855
СҮЗБЕ ӨНІМДЕРІНДЕГІ ВИТАМИНДІК ҚҰРАМЫН ОПТИМИЗАЦИЯЛАУ
Аннотацияларды көрді: 4 /
PDF жүктеулері: 9
https://doi.org/10.55956/RHXH1716
ҚЫРҒЫЗСТАН ЫСТЫҚ-КӨЛ ОБЛЫСЫНДАҒЫ ЖАБАЙЫ ЖИДЕКТЕР ДАҚЫЛДАРЫНЫҢ ЖЕМІСТЕРІНДЕГІ ДӘРУМЕНДЕР МЕН КАЛЬЦИЙДІҢ ҚҰРАМЫ
Аннотацияларды көрді: 13 /
PDF жүктеулері: 5
https://doi.org/10.55956/BAKH2842
ӨСІМДІК ЖӘНЕ СИЫР СҮТІНІҢ ҚОСЫНДЫСЫНАН ЖАСАЛҒАН ЙОГУРТТАРДЫҢ БИОЛОГИЯЛЫҚ ҚҰНДЫЛЫҒЫН БАҒАЛАУ
Аннотацияларды көрді: 5 /
PDF жүктеулері: 10
https://doi.org/10.55956/QRKL8110
БАҚША ДАҚЫЛДАРЫНАН АЛЫНҒАН ҰЗАҚ САҚТАЛАТЫН КОНДИТЕРЛІК ӨНІМДЕРДІҢ САПА КӨРСЕТКІШТЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 9 /
PDF жүктеулері: 4
https://doi.org/10.55956/XKAN7647
Функционалды тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі
Аннотацияларды көрді: 16 /
PDF жүктеулері: 8
https://doi.org/10.55956/QLBC8286
ҰЛТТЫҚ СУСЫН «АШЫМЫҚТЫҢ» ДӘН ҚОСПАСЫ РЕЦЕПТІН ЕСЕПТЕУ
Аннотацияларды көрді: 2 /
PDF жүктеулері: 1
https://doi.org/10.55956/MXGY8556
ЕКІНШІ СҮТ РЕСУРСТАРЫН КЕШЕНДІ ПАЙДАЛАНУ
Аннотацияларды көрді: 1 /
PDF жүктеулері: 1
https://doi.org/10.55956/KLJM9869
ОРТАЛЫҚ ҚАЗАҚСТАНДА ӨСІРІЛГЕН АМАРАНТТАН АЛЫНҒАН ЖАРМАНЫ ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 1 /
PDF жүктеулері: 0
https://doi.org/10.55956/UEQX1364
БИОЛОГИЯЛЫҚ БЕЛСЕНДІ КОМПОНЕНТТЕРДІ ҚОЛДАНУ НЕГІЗІНДЕ СҮТ ӨНІМДЕРІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫН ЖЕТІЛДІРУ
Аннотацияларды көрді: 1 /
PDF жүктеулері: 0
https://doi.org/10.55956/LCYR5424
МЕХАНИКАЛЫҚ ӨҢДЕУДІҢ КӨКӨНІС ПЮРЕСІ ҚОСЫЛҒАН СҮЗБЕ ПАСТАСЫНЫҢ АМИНҚЫШҚЫЛДАРЫ МЕН ВИТАМИНДІК ҚҰРАМЫНА ӘСЕРІ
Аннотацияларды көрді: 1 /
PDF жүктеулері: 4
1 - 11 11 нәтижелерденLoading...