Іздеу
Іздеу нәтижелері
##search.searchResults.foundPlural##
-
https://doi.org/10.55956/SNMB4114
ЖАМБЫЛ ОБЛЫСЫНДА ӨСІРІЛГЕН ОТАНДЫҚ СҰРЫПТЫ БИДАЙЛАРДЫҢ ФИЗИКА-ХИМИЯЛЫҚ ҚҰРАМЫН ЖӘНЕ ТЕХНОЛОГИЯЛЫҚ ҚАСИЕТТЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 98 /
PDF жүктеулері: 14
https://doi.org/10.55956/GYME4749
ТАРАУ ЖЫЛДАМДЫҒЫНЫҢ ИІРІМ ЖІПТІҢ САПАЛЫҚ КӨРСЕТКІШТЕРІНЕ ӘСЕРІ
Аннотацияларды көрді: 17 /
PDF жүктеулері: 1
https://doi.org/10.55956/DUQG2488
ТЕКСТИЛЬ МАТАЛАРЫНЫҢ САПАЛЫҚ КӨРСЕТКІШТЕРІН АНЫҚТАУ
Аннотацияларды көрді: 50 /
PDF жүктеулері: 15
https://doi.org/10.55956/FWDF5613
ҚҰЛМАҚ АШЫТҚЫСЫ НЕГІЗІНДЕГІ БИДАЙ НАНЫНЫҢ САПА КӨРСЕТКІШТЕРІ
Аннотацияларды көрді: 80 /
PDF жүктеулері: 10
https://doi.org/10.55956/TDCB4863
БИДАЙ, АСҚАБАҚ, ҚАУЫН ЖӘНЕ СӘБІЗ ҰНТАҚТАРЫНЫҢ САПАСЫН ЖАҚСАРТУДАҒЫ БӨЛШЕКТЕР ӨЛШЕМДЕРІНІҢ РӨЛІ
Аннотацияларды көрді: 14 /
PDF жүктеулері: 6
https://doi.org/10.55956/ZCCL4005
ӨСІМДІК ШИКІЗАТЫНЫҢ БИОЛОГИЯЛЫҚ БЕЛСЕНДІ ЗАТТАРЫНА НЕГІЗДЕЛГЕН АЩЫ-ХОШ ИІСТІ КОМПОЗИЦИЯЛАР ӨНДІРІСІНДЕ САПА МЕН ҚАУІПСІЗДІКТІ ҚАМТАМАСЫЗ ЕТУ ҮШІН НАССР ПРИНЦИПТЕРІН ҚОЛДАНУ
Аннотацияларды көрді: 56 /
PDF жүктеулері: 11
https://doi.org/10.55956/TBXI9253
ТІГІН БҰЙЫМДАРЫНЫҢ СТАТИКАЛЫҚ СӘЙКЕСТІГІН ЭРГОНОМИКАЛЫҚ БАҒАЛАУ
Аннотацияларды көрді: 60 /
PDF жүктеулері: 20
https://doi.org/10.55956/
ВЕРТИКАЛДЫ ЕГІНШІЛІКТЕ IOT КӨМЕГІМЕН ӨСІРІЛГЕН МИКРОШӨП ҚОСЫЛҒАН ТАҒАМДЫҚ РЕЦЕПТУРАСЫНЫҢ МАТЕМАТИКАЛЫҚ МОДЕЛІ
Аннотацияларды көрді: 61 /
PDF жүктеулері: 7
https://doi.org/10.55956/ZEKY9877
ҚАЗАҚСТАНДАҒЫ СИЫР ЕТІНІҢ, ІРІ ҚАРА МАЛДЫҢ ЕТ ТҰҚЫМДАРЫНЫҢ САПАСЫН ТАЛДАУ ЖӘНЕ БАҒАЛАУ
Аннотацияларды көрді: 36 /
PDF жүктеулері: 19
https://doi.org/10.55956/EPZI3482
ҰНДЫ КОНДИТЕРЛІК ӨНІМДЕРІНЕ БЕЛСЕНДІ СУДЫҢ ӘСЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 185 /
PDF жүктеулері: 5
https://doi.org/10.55956/QRKL8110
БАҚША ДАҚЫЛДАРЫНАН АЛЫНҒАН ҰЗАҚ САҚТАЛАТЫН КОНДИТЕРЛІК ӨНІМДЕРДІҢ САПА КӨРСЕТКІШТЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 72 /
PDF жүктеулері: 24
https://doi.org/10.55956/MFON6679
СТЮАРДЕССАЛАРҒА АРНАЛҒАН ФОРМАЛЫҚ КИІМДЕРДІ ӨНДІРУДЕГІ ЭРГОНОМИКАЛЫҚ КӨРСЕТКІШТЕРІН ЗЕРТТЕУ МАҢЫЗДЫЛЫҒЫ
Аннотацияларды көрді: 56 /
PDF жүктеулері: 8
https://doi.org/10.55956/WNQU5604
ҚАЙТА ӨҢДЕЛГЕН БЕТОН ТОЛТЫРҒЫШТАРЫН БЕТОНДА ҚОЛДАНУ
Аннотацияларды көрді: 26 /
PDF жүктеулері: 2
https://doi.org/10.55956/IHHK1114
ХРИЗОТИЛ-АСБЕСТ ҚАЛДЫҒЫН МАГНИЙ ТҰЗДАРЫНА ҚАЙТА ӨҢДЕУДІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ ЖӘНЕ ОНЫҢ ЭКОЛОГИЯЛЫҚ МАҢЫЗЫ
Аннотацияларды көрді: 164 /
PDF жүктеулері: 4
https://doi.org/10.55956/GNNV1003
БИТУМ КОМПОЗИЦИЯЛАРЫНДА ПОЛИМЕРЛІ МОДИФИКАТОРЛАРДЫ ҚОЛДАНУ ТИІМДІЛІГІ
Аннотацияларды көрді: 32 /
PDF жүктеулері: 10
https://doi.org/10.55956/DKFW7609
ОТАНДЫҚ ӘРТҮРЛІ ЖАЗДЫҚ ЖӘНЕ КҮЗДІК БИДАЙ СҰРЫПТАРЫНЫҢ ФИЗИКА-ХИМИЯЛЫҚ ҚАСИЕТТЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 14 /
PDF жүктеулері: 5
https://doi.org/10.55956/YQIW4448
ДОРПЕР ТҰҚЫМДЫ ҚОЙ ЕТІНІҢ ТАҒАМДЫҚ ҚҰНДЫЛЫҒЫН, ГИСТОЛОГИЯЛЫҚ ЖӘНЕ СЕНСОРЛЫҚ КӨРСЕТКІШТЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 157 /
PDF жүктеулері: 5
https://doi.org/10.55956/QDLA7684
ШҰЖЫҚ ӨНДІРІСІНДЕ ОРГАНИКАЛЫҚ ЖӘНЕ ОРГАНИКАЛЫҚ ЕМЕС СИЫР ЕТІНІҢ ҚҰРЫЛЫМДЫҚ-МЕХАНИКАЛЫҚ ЖӘНЕ ФУНКЦИОНАЛДЫҚ-ТЕХНОЛОГИЯЛЫҚ ҚАСИЕТТЕРІН ТАЛДАУ
Аннотацияларды көрді: 19 /
PDF жүктеулері: 9
https://doi.org/10.55956/MFJJ5891
ӨНДІРУШІ ӨНЕРКӘСІП ҚЫЗМЕТКЕРЛЕРІНЕ АРНАЛҒАН АРНАЙЫ КИІМДІ ӘЗІРЛЕУ
Аннотацияларды көрді: 45 /
PDF жүктеулері: 15
https://doi.org/10.55956/SPYE3356
ТАРЫНЫҢ ТАЛҚАНЫ ЖӘНЕ КЕБЕГІМЕН БАЙЫТЫЛҒАН ШҰЖЫҚ ӨНІМДЕРІН ӨНДІРУДІҢ РЕЦЕПТУРАСЫ
Аннотацияларды көрді: 122 /
PDF жүктеулері: 52
https://doi.org/10.55956/KTKC9557
КӨЛІК ЖӨНДЕУ ОРТАЛЫҒЫНЫҢ АВТОЭЛЕКТРИК АРНАЙЫ КИІМ ЖИЫНТЫҒЫН ДАЙЫНДАУДА САПАЛЫҚ КӨРСЕТКІШТЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 171 /
PDF жүктеулері: 2
https://doi.org/10.55956/TZGK4125
ТІКЕЛЕЙ ИЛЕУГЕ АРНАЛҒАН ҚҰРАМДАН АЛЫНҒАН ХРОМ СЫҒЫНДЫСЫНЫҢ ҚАСИЕТТЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 70 /
PDF жүктеулері: 3
https://doi.org/10.55956/INHM2825
КӘДІМГІ ИТМҰРЫН ҚОСЫЛҒАН МАКАРОН ӨНІМДЕРІНІҢ ТАҒАМДЫҚ ҚҰНДЫЛЫҒЫН ЖАҚСАРТУ
Аннотацияларды көрді: 35 /
PDF жүктеулері: 19
https://doi.org/10.55956/YVZS4266
БҮТІН ДӘНДІ БИДАЙ ҰНЫН ПАЙДАЛАНЫП КРЕКЕР ТЕХНОЛОГИЯСЫН ЖАСАУ
Аннотацияларды көрді: 79 /
PDF жүктеулері: 28
https://doi.org/10.55956/FYQR8972
ӨНДІРІСТІК ЖАҒДАЙЛАРДА ҚҰРАМЫНДА ПЕКТИНІ БАРСҮЗБЕ ӨНІМІН ӨНДІРУ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Аннотацияларды көрді: 108 /
PDF жүктеулері: 54
Loading...