Іздеу
Іздеу нәтижелері
##search.searchResults.foundPlural##
-
https://doi.org/10.55956/GRQA4117
ШҰБАТ ҚҰРАМЫНДАҒЫ СҮТҚЫШҚЫЛДЫ БАКТЕРИЯЛАР МЕН АШЫТҚЫЛАРДЫ ИДЕНТИФИКАЦИЯЛАУ
Аннотацияларды көрді: 4 /
PDF жүктеулері: 3
https://doi.org/10.55956/WNTK3793
АНТИСЕПТИЯЛЫҚ БОР ҚЫШҚЫЛЫН АЛУ
Аннотацияларды көрді: 8 /
PDF жүктеулері: 12
https://doi.org/10.55956/SPFA5770
ЗЫҒЫР ТҰҚЫМЫ ЖӘНЕ БОРАЙ ҰНЫН АШЫТҚЫСЫЗ ҚАРА БИДАЙ-БИДАЙ НАНЫНЫҢ РЕЦЕПТУРАСЫНА ҚОСУДЫҢ ТИІМДІЛІГІ
Аннотацияларды көрді: 19 /
PDF жүктеулері: 1
https://doi.org/10.55956/KRLM3763
ЕШКІ СҮТІНЕН СҮТ ҚЫШҚЫЛЫ ДЕСЕРТ АЛУ ӘДІСІ
Аннотацияларды көрді: 2 /
PDF жүктеулері: 0
https://doi.org/10.55956/BBNG9944
КӨШЕТТЕРДІ АЛУ ПРОЦЕСІНДЕ ТРИТИКАЛЕ ДӘНІН ДЕЗИНФЕКЦИЯЛАУ ӘДІСІН ТАҢДАУ
Аннотацияларды көрді: 4 /
PDF жүктеулері: 2
https://doi.org/10.55956/VQSJ5522
ДӘННІҢ БЕТІН ӨҢДЕУ ТЕХНОЛОГИЯСЫН ЖЕТІЛДІРУ НЕГІЗІНДЕ НАННЫҢ МИКРОБИОЛОГИЯЛЫҚ ҚАУІПСІЗДІГІН АРТТЫРУ
Аннотацияларды көрді: 7 /
PDF жүктеулері: 3
https://doi.org/10.55956/EJVR4716
АШЫМЫҚТЫҢ ҚЫШҚЫЛДЫҚ САНЫН АНЫҚТАУ
Аннотацияларды көрді: 7 /
PDF жүктеулері: 4
1 - 7 7 нәтижелерденLoading...