Іздеу
Іздеу нәтижелері
##search.searchResults.foundPlural##
-
https://doi.org/10.55956/MFON6679
СТЮАРДЕССАЛАРҒА АРНАЛҒАН ФОРМАЛЫҚ КИІМДЕРДІ ӨНДІРУДЕГІ ЭРГОНОМИКАЛЫҚ КӨРСЕТКІШТЕРІН ЗЕРТТЕУ МАҢЫЗДЫЛЫҒЫ
Аннотацияларды көрді: 98
/
PDF жүктеулері: 23
https://doi.org/10.55956/QDLA7684
ШҰЖЫҚ ӨНДІРІСІНДЕ ОРГАНИКАЛЫҚ ЖӘНЕ ОРГАНИКАЛЫҚ ЕМЕС СИЫР ЕТІНІҢ ҚҰРЫЛЫМДЫҚ-МЕХАНИКАЛЫҚ ЖӘНЕ ФУНКЦИОНАЛДЫҚ-ТЕХНОЛОГИЯЛЫҚ ҚАСИЕТТЕРІН ТАЛДАУ
Аннотацияларды көрді: 44
/
PDF жүктеулері: 14
https://doi.org/10.55956/AITD1583
ТОҚЫМА МАТЕРИАЛДАРЫН БОЯУҒА ЖӘНЕ БАСЫП ШЫҒАРУҒА АРНАЛҒАН ҚАЗАҚСТАН ФЛОРАСЫНАН АЛЫНҒАН ӨСІМДІК СЫҒЫНДЫЛАРЫНА ШОЛУ
Аннотацияларды көрді: 51
/
PDF жүктеулері: 12
https://doi.org/10.55956/WECO4822
ӨТКІЗГЕН РЕАКТИВТІ КЕЛДІ САҚТАУ ҮШІН АУЫЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ ҚАЛДЫҚТАРЫНЫҢ НЕГІЗІНДЕ ЖАҢА МАТЕРИАЛДАРДЫ ӘЗІРЛЕУ
Аннотацияларды көрді: 113
/
PDF жүктеулері: 23
https://doi.org/10.55956/OQFC2076
ТЕЗ ІСІНЕТІН ПОЛИМЕР-ГИДРОГЕЛЬДЕРДІҢ ҚҰРЫЛЫМЫН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 99
/
PDF жүктеулері: 40
https://doi.org/10.55956/TDCB4863
БИДАЙ, АСҚАБАҚ, ҚАУЫН ЖӘНЕ СӘБІЗ ҰНТАҚТАРЫНЫҢ САПАСЫН ЖАҚСАРТУДАҒЫ БӨЛШЕКТЕР ӨЛШЕМДЕРІНІҢ РӨЛІ
Аннотацияларды көрді: 24
/
PDF жүктеулері: 11
https://doi.org/10.55956/IHHK1114
ХРИЗОТИЛ-АСБЕСТ ҚАЛДЫҒЫН МАГНИЙ ТҰЗДАРЫНА ҚАЙТА ӨҢДЕУДІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ ЖӘНЕ ОНЫҢ ЭКОЛОГИЯЛЫҚ МАҢЫЗЫ
Аннотацияларды көрді: 216
/
PDF жүктеулері: 8
https://doi.org/10.55956/CSPE3798
ҚОЙ ТЕРІСІН ТІКЕЛЕЙ ИЛЕУ ӘДІСІН ӘЗІРЛЕУ
Аннотацияларды көрді: 28
/
PDF жүктеулері: 4
https://doi.org/10.55956/LGIJ8137
ИЛЕНГЕН КИІЗ БҰЙЫМДАРЫН ӨНДІРУ ҮШІН БИКОМПОНЕНТТІ МАТЕРИАЛДЫҢ ҚАСИЕТТЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 85
/
PDF жүктеулері: 20
https://doi.org/10.55956/AOEF8186
АРНАЙЫ ЖАСАҚ ҚЫЗМЕТКЕРЛЕРІНІҢ ДАЛАЛЫҚ ФОРМАСЫН ТАЛДАУ
Аннотацияларды көрді: 98
/
PDF жүктеулері: 31
https://doi.org/10.55956/KLJM9869
ОРТАЛЫҚ ҚАЗАҚСТАНДА ӨСІРІЛГЕН АМАРАНТТАН АЛЫНҒАН ЖАРМАНЫ ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 64
/
PDF жүктеулері: 12
https://doi.org/10.55956/DDFB5762
ИЛУ-10 ЭЛЕКТРОНДЫҚ ҮДЕТКІШПЕН ӨҢДЕГЕН ҚҰС ЕТІНІҢ МИКРОБИОЛОГИЯЛЫҚ КӨРСЕТКІШТЕРІН ТАЛДАУ
Аннотацияларды көрді: 126
/
PDF жүктеулері: 64
https://doi.org/10.55956/DSEO2494
САЛМАҒЫ 0,3 КГ КЕБЕК ҚОСЫЛҒАН БИДАЙ ҰНЫНАН ЖАСАЛҒАН ШЫҒЫС ЛЕПЕШКАСЫНЫҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Аннотацияларды көрді: 138
/
PDF жүктеулері: 97
https://doi.org/10.55956/FWDF5613
ҚҰЛМАҚ АШЫТҚЫСЫ НЕГІЗІНДЕГІ БИДАЙ НАНЫНЫҢ САПА КӨРСЕТКІШТЕРІ
Аннотацияларды көрді: 93
/
PDF жүктеулері: 14
https://doi.org/10.55956/RNQY1919
ПІСІРІЛГЕН ШҰЖЫҚ ӨНДІРІСІНДЕАҚУЫЗ ГИДРОЛИЗАТТАРЫН ҚОЛДАНУДЫҢ ИННОВАЦИЯЛЫҚ ӘДІСТЕРІ
Аннотацияларды көрді: 136
/
PDF жүктеулері: 82
https://doi.org/10.55956/YWTH2583
МИСЦЕЛЛАДАҒЫ МАҚТА МАЙЫН АРАЛАС ӘДІСПЕН ТАЗАРТУ АРҚЫЛЫ АЛЫНҒАН СОАПСТОК ҚҰРАМЫ МЕН ОНЫ ШАЮ СУЫНЫҢ ЕРЕКШЕЛІКТЕРІ
Аннотацияларды көрді: 204
/
PDF жүктеулері: 29
https://doi.org/10.55956/UJEL9151
ДИСПЕРСІК ЖҮЙЕЛЕРДЕГІ ИНЕРЦИАЛДЫҚ ШАЛТЫНУДЫҢ КОМПЬЮТЕРЛІК МОДЕЛІН ӘЗІРЛЕУ
Аннотацияларды көрді: 178
/
PDF жүктеулері: 19
https://doi.org/10.55956/OMBS3603
ҚАСИЕТТЕРІ ЖАҚСАРТЫЛҒАН ТАБИҒИ БОЯҒЫШТАР ҚОЛДАНЫЛҒАН ТЕКСТИЛЬ МАТЕРИАЛДАРДЫҢ ҚҰРЫЛЫМДАРЫН САЛЫСТЫРМАЛЫ ТАЛДАУ
Аннотацияларды көрді: 49
/
PDF жүктеулері: 9
https://doi.org/10.55956/GVNN7425
МАТАНЫ КӨБІКТЕЛГЕН КЕШЕНДІ АППРЕТТЕРМЕН АППРЕТТЕУДІҢ ТИІМДІЛІГІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 65
/
PDF жүктеулері: 18
https://doi.org/10.55956/UEQX1364
БИОЛОГИЯЛЫҚ БЕЛСЕНДІ КОМПОНЕНТТЕРДІ ҚОЛДАНУ НЕГІЗІНДЕ СҮТ ӨНІМДЕРІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫН ЖЕТІЛДІРУ
Аннотацияларды көрді: 60
/
PDF жүктеулері: 9
https://doi.org/10.55956/JRJB2168
ФОСФОРДЫ ТАЗАЛАУ ПРОЦЕСІН ТИІМДІ БАҚЫЛАУ ҮШІН ИНТЕЛЛЕКТУАЛДЫ АЛГОРИТМДЕРДІҢ ЖАСАЛУЫ ЖӘНЕ ЗЕРТТЕЛУІ
Аннотацияларды көрді: 33
/
PDF жүктеулері: 0
/
PDF жүктеулері: 6
https://doi.org/10.55956/ZDPQ1834
ҚЫШҚЫЛ СҮТТІ БАЛМҰЗДАҚТЫҢ САПА КӨРСЕТКІШТЕРІНЕ ГҮЛ ТОЗАҢЫНЫҢ ӘСЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 124
/
PDF жүктеулері: 115
https://doi.org/10.55956/QSYJ5911
КОМПЬЮТЕРЛІК МАТЕМАТИКА ЖҮЙЕСІНДЕГІ ЛЕЖАНДР КӨПМҮШЕЛІГІНІҢ ЕҢ ЖАҚСЫ ОРТАША КВАДРАТТЫ АУЫТҚУЫН ЕСЕПТЕУ
Аннотацияларды көрді: 57
/
PDF жүктеулері: 27
https://doi.org/10.55956/NXZX2857
МАШИНАЛЫҚ ОҚЫТУ АЛГОРИТМДЕРІНІҢ КӨМЕГІМЕН СПАМ ХАБАРЛАМАЛАРДЫ АНЫҚТАУ
Аннотацияларды көрді: 195
/
PDF жүктеулері: 6
https://doi.org/10.55956/NTHZ7458
«ТАЛҚАН-ҮЛПЕК» ҰЛТТЫҚ ӨНІМІНІҢ РЕЦЕПТУРАСЫН ОҢТАЙЛАНДЫРУ
Аннотацияларды көрді: 102
/
PDF жүктеулері: 46
Loading...
