Іздеу
Іздеу нәтижелері
##search.searchResults.foundPlural##
-
https://doi.org/10.55956/VQEL4538
ҚЫЗЫЛША ШЫРЫНЫН ҚОЛДАНЫП ЖАСАЛАТЫН МАКАРОН ӨНІМДЕРІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Аннотацияларды көрді: 37 /
PDF жүктеулері: 30
https://doi.org/10.55956/USNF9989
БАЛЫҚ ТАҒАМЫН ӨНДІРУ ҮШІН ҚЫЗЫЛША ҰНЫНЫҢ ТАҒАМДЫҚ ҚҰНДЫЛЫҒЫ МЕН АНТИОКСИДАНТТЫҚ ҚАСИЕТТЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 40 /
PDF жүктеулері: 17
https://doi.org/10.55956/DIMI6661
КАССАВА ҰНЫН ПАЙДАЛАНА ОТЫРЫП НАН ӨНІМДЕРІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫН ДАЙЫНДАУ
Аннотацияларды көрді: 10 /
PDF жүктеулері: 2
https://doi.org/10.55956/IJXL4230
ГОССИПОЛ ШАЙЫРЫНЫҢ НЕГІЗІНДЕГІ СУДА ЕРІГІШ ПОЛИМЕРЛЕРДІ ӘЗІРЛЕУ
Аннотацияларды көрді: 37 /
PDF жүктеулері: 11
https://doi.org/10.55956/INHM2825
КӘДІМГІ ИТМҰРЫН ҚОСЫЛҒАН МАКАРОН ӨНІМДЕРІНІҢ ТАҒАМДЫҚ ҚҰНДЫЛЫҒЫН ЖАҚСАРТУ
Аннотацияларды көрді: 24 /
PDF жүктеулері: 13
https://doi.org/10.55956/VQSJ5522
ДӘННІҢ БЕТІН ӨҢДЕУ ТЕХНОЛОГИЯСЫН ЖЕТІЛДІРУ НЕГІЗІНДЕ НАННЫҢ МИКРОБИОЛОГИЯЛЫҚ ҚАУІПСІЗДІГІН АРТТЫРУ
Аннотацияларды көрді: 34 /
PDF жүктеулері: 9
https://doi.org/10.55956/TEDM8510
ҚҰСТАРҒА АРНАЛҒАН ЖЕМДІК ҚОСПАНЫ ӘЗІРЛЕУ ҮШІН ЖАНУАРЛАРДЫҢ ҚАЛДЫҚ ӨНІМДЕРІН КЕПТІРУ
Аннотацияларды көрді: 24 /
PDF жүктеулері: 1
https://doi.org/10.55956/YVZS4266
БҮТІН ДӘНДІ БИДАЙ ҰНЫН ПАЙДАЛАНЫП КРЕКЕР ТЕХНОЛОГИЯСЫН ЖАСАУ
Аннотацияларды көрді: 39 /
PDF жүктеулері: 8
https://doi.org/10.55956/LQER9281
ҚҰРАМЫНДА БАКТЕРИЯҒА ҚАРСЫ МЫРЫШ БАР ЖАРТЫЛАЙ ФРИТТЕЛГЕН ФАРФОРДАН ЖАСАЛҒАН ФАРФОРДАН ЖАСАЛҒАН ГЛАЗУРЬ
Аннотацияларды көрді: 4 /
PDF жүктеулері: 1
https://doi.org/10.55956/SPFA5770
ЗЫҒЫР ТҰҚЫМЫ ЖӘНЕ БОРАЙ ҰНЫН АШЫТҚЫСЫЗ ҚАРА БИДАЙ-БИДАЙ НАНЫНЫҢ РЕЦЕПТУРАСЫНА ҚОСУДЫҢ ТИІМДІЛІГІ
Аннотацияларды көрді: 59 /
PDF жүктеулері: 8
https://doi.org/10.55956/DKFW7609
ОТАНДЫҚ ӘРТҮРЛІ ЖАЗДЫҚ ЖӘНЕ КҮЗДІК БИДАЙ СҰРЫПТАРЫНЫҢ ФИЗИКА-ХИМИЯЛЫҚ ҚАСИЕТТЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 5 /
PDF жүктеулері: 1
1 - 11 11 нәтижелерденLoading...