Іздеу
Іздеу нәтижелері
##search.searchResults.foundPlural##
-
https://doi.org/10.55956/XKAN7647
Функционалды тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі
Аннотацияларды көрді: 62
/
PDF жүктеулері: 24
https://doi.org/10.55956/TSAG8846
ДӘМДЕУІШТЕР МЕН ТҰЗДЫҚТАР ӨНДІРУДЕГІ ИННОВАЦИЯЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАР
Аннотацияларды көрді: 189
/
PDF жүктеулері: 13
https://doi.org/10.55956/ZCCL4005
ӨСІМДІК ШИКІЗАТЫНЫҢ БИОЛОГИЯЛЫҚ БЕЛСЕНДІ ЗАТТАРЫНА НЕГІЗДЕЛГЕН АЩЫ-ХОШ ИІСТІ КОМПОЗИЦИЯЛАР ӨНДІРІСІНДЕ САПА МЕН ҚАУІПСІЗДІКТІ ҚАМТАМАСЫЗ ЕТУ ҮШІН НАССР ПРИНЦИПТЕРІН ҚОЛДАНУ
Аннотацияларды көрді: 58
/
PDF жүктеулері: 16
https://doi.org/10.55956/DNKG6904
ӨНГЕН ДӘННЕН ЖАСАЛҒАН ФУНКЦИОНАЛДЫҚ СУСЫНДАР ТЕХНОЛОГИЯСЫН ӘЗIРЛЕУ
Аннотацияларды көрді: 100
/
PDF жүктеулері: 20
https://doi.org/10.55956/YAQL3321
ҚАУЫНДЫ ҚАЙТА ӨҢДЕУ ЖОЛДАРЫН ОНТАЙЛАНДЫРУ
Аннотацияларды көрді: 30
/
PDF жүктеулері: 8
https://doi.org/10.55956/LSBT1979
АПАТТАР, ӨНДІРІСТІК ЖАРАҚАТТАНУ ЖӘНЕ КӘСІПТІК АУРУЛАР ҚАУПІН БАҒАЛАУ БОЙЫНША АВТОМАТТАНДЫРЫЛҒАН АҚПАРАТТЫҚ ЖҮЙЕЛЕРДІ ӘЗІРЛЕУДЕГІ ЗАМАНАУИ ТРЕНДТЕР
Аннотацияларды көрді: 98
/
PDF жүктеулері: 26
https://doi.org/10.55956/CVTP1215
ДӘНДІ ДАҚЫЛДАР МЕН ЖЕМІС ПЮРЕСІ НЕГІЗІНДЕ ФУНКЦИОНАЛДЫҚ БАТОНДАРДЫ ӘЗІРЛЕУ: СИПАТТАМАСЫН ТАЛДАУ
Аннотацияларды көрді: 117
/
PDF жүктеулері: 37
https://doi.org/10.55956/ZOUS4030
КОЛЛАГЕН ГИДРОЛИЗАТЫ СУСЫНЫ
Аннотацияларды көрді: 187
/
PDF жүктеулері: 10
https://doi.org/10.55956/XXTR7517
ХИТОЗАН НЕГІЗІНДЕГІ ЖАҢА БИОЛОГИЯЛЫҚ ЫДЫРАЙТЫН ГИДРОГЕЛЬДЕРДІҢ ХИМИЯЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАРЫН ЖАСАУ
Аннотацияларды көрді: 110
/
PDF жүктеулері: 81
https://doi.org/10.55956/KLJM9869
ОРТАЛЫҚ ҚАЗАҚСТАНДА ӨСІРІЛГЕН АМАРАНТТАН АЛЫНҒАН ЖАРМАНЫ ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 57
/
PDF жүктеулері: 12
1 - 10 10 нәтижелерденLoading...
