Іздеу
Іздеу нәтижелері
##search.searchResults.foundPlural##
-
https://doi.org/10.55956/XKAN7647
Функционалды тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі
Аннотацияларды көрді: 38 /
PDF жүктеулері: 14
https://doi.org/10.55956/TSAG8846
ДӘМДЕУІШТЕР МЕН ТҰЗДЫҚТАР ӨНДІРУДЕГІ ИННОВАЦИЯЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАР
Аннотацияларды көрді: 176 /
PDF жүктеулері: 3
https://doi.org/10.55956/ZCCL4005
ӨСІМДІК ШИКІЗАТЫНЫҢ БИОЛОГИЯЛЫҚ БЕЛСЕНДІ ЗАТТАРЫНА НЕГІЗДЕЛГЕН АЩЫ-ХОШ ИІСТІ КОМПОЗИЦИЯЛАР ӨНДІРІСІНДЕ САПА МЕН ҚАУІПСІЗДІКТІ ҚАМТАМАСЫЗ ЕТУ ҮШІН НАССР ПРИНЦИПТЕРІН ҚОЛДАНУ
Аннотацияларды көрді: 52 /
PDF жүктеулері: 7
https://doi.org/10.55956/YAQL3321
ҚАУЫНДЫ ҚАЙТА ӨҢДЕУ ЖОЛДАРЫН ОНТАЙЛАНДЫРУ
Аннотацияларды көрді: 12 /
PDF жүктеулері: 1
https://doi.org/10.55956/LSBT1979
АПАТТАР, ӨНДІРІСТІК ЖАРАҚАТТАНУ ЖӘНЕ КӘСІПТІК АУРУЛАР ҚАУПІН БАҒАЛАУ БОЙЫНША АВТОМАТТАНДЫРЫЛҒАН АҚПАРАТТЫҚ ЖҮЙЕЛЕРДІ ӘЗІРЛЕУДЕГІ ЗАМАНАУИ ТРЕНДТЕР
Аннотацияларды көрді: 72 /
PDF жүктеулері: 15
https://doi.org/10.55956/CVTP1215
ДӘНДІ ДАҚЫЛДАР МЕН ЖЕМІС ПЮРЕСІ НЕГІЗІНДЕ ФУНКЦИОНАЛДЫҚ БАТОНДАРДЫ ӘЗІРЛЕУ: СИПАТТАМАСЫН ТАЛДАУ
Аннотацияларды көрді: 72 /
PDF жүктеулері: 24
https://doi.org/10.55956/ZOUS4030
КОЛЛАГЕН ГИДРОЛИЗАТЫ СУСЫНЫ
Аннотацияларды көрді: 184 /
PDF жүктеулері: 6
https://doi.org/10.55956/KLJM9869
ОРТАЛЫҚ ҚАЗАҚСТАНДА ӨСІРІЛГЕН АМАРАНТТАН АЛЫНҒАН ЖАРМАНЫ ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 49 /
PDF жүктеулері: 5
https://doi.org/10.55956/DNKG6904
ӨНГЕН ДӘННЕН ЖАСАЛҒАН ФУНКЦИОНАЛДЫҚ СУСЫНДАР ТЕХНОЛОГИЯСЫН ӘЗIРЛЕУ
Аннотацияларды көрді: 45 /
PDF жүктеулері: 0
1 - 9 9 нәтижелерденLoading...