Іздеу
Іздеу нәтижелері
##search.searchResults.foundPlural##
-
https://doi.org/10.55956/VQSJ5522
ДӘННІҢ БЕТІН ӨҢДЕУ ТЕХНОЛОГИЯСЫН ЖЕТІЛДІРУ НЕГІЗІНДЕ НАННЫҢ МИКРОБИОЛОГИЯЛЫҚ ҚАУІПСІЗДІГІН АРТТЫРУ
Аннотацияларды көрді: 72
/
PDF жүктеулері: 33
https://doi.org/10.55956/EJVR4716
АШЫМЫҚТЫҢ ҚЫШҚЫЛДЫҚ САНЫН АНЫҚТАУ
Аннотацияларды көрді: 81
/
PDF жүктеулері: 33
https://doi.org/10.55956/CQYI8171
ЖҮГЕРІ ДӘНІНЕН ЖАСАЛҒАН «ТАЛҚАННЫҢ» САПАСЫН ЖАҚСАРТУ ЖОЛДАРЫ
Аннотацияларды көрді: 24
/
PDF жүктеулері: 75
https://doi.org/10.55956/XWYM2030
ҚЫШҚЫЛ СҮТТІ СУСЫН ҰНТАҒЫ ТАБЛЕТКАЛАРЫНЫҢ САПАЛЫҚ КӨРСЕТКІШТЕРІН АНЫҚТАУ
Аннотацияларды көрді: 23
/
PDF жүктеулері: 0
https://doi.org/10.55956/LEPI8049
КҮРІШТІ АЖАРЛАУ ПРОЦЕСІН ҚАУЫЗ ҚОСУ АРҚЫЛЫ ИНТЕНСИВТЕНДІРУ
Аннотацияларды көрді: 45
/
PDF жүктеулері: 0
https://doi.org/10.55956/QLBC8286
ҰЛТТЫҚ СУСЫН «АШЫМЫҚТЫҢ» ДӘН ҚОСПАСЫ РЕЦЕПТІН ЕСЕПТЕУ
Аннотацияларды көрді: 50
/
PDF жүктеулері: 0
1 - 6 6 нәтижелерденLoading...
