Іздеу
Іздеу нәтижелері
##search.searchResults.foundPlural##
-
https://doi.org/10.55956/QRKL8110
БАҚША ДАҚЫЛДАРЫНАН АЛЫНҒАН ҰЗАҚ САҚТАЛАТЫН КОНДИТЕРЛІК ӨНІМДЕРДІҢ САПА КӨРСЕТКІШТЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 11 /
PDF жүктеулері: 4
https://doi.org/10.55956/DDFB5762
ИЛУ-10 ЭЛЕКТРОНДЫҚ ҮДЕТКІШПЕН ӨҢДЕГЕН ҚҰС ЕТІНІҢ МИКРОБИОЛОГИЯЛЫҚ КӨРСЕТКІШТЕРІН ТАЛДАУ
Аннотацияларды көрді: 22 /
PDF жүктеулері: 1
https://doi.org/10.55956/FNTM2635
КЕПТІРІЛГЕН ЖЕМІС ТАҒАМЫНЫҢ ПАЙДАСЫ
Аннотацияларды көрді: 3 /
PDF жүктеулері: 0
https://doi.org/10.55956/QKOR8581
ТҮЙЕ СҮТІНЕН ҰЛТТЫҚ СҮТҚЫШҚЫЛДЫ ӨНІМІН ӨНДІРУ ТЕХНОЛОГИЯСЫН ӘЗІРЛЕУ
Аннотацияларды көрді: 7 /
PDF жүктеулері: 2
https://doi.org/10.55956/QDLA7684
ШҰЖЫҚ ӨНДІРІСІНДЕ ОРГАНИКАЛЫҚ ЖӘНЕ ОРГАНИКАЛЫҚ ЕМЕС СИЫР ЕТІНІҢ ҚҰРЫЛЫМДЫҚ-МЕХАНИКАЛЫҚ ЖӘНЕ ФУНКЦИОНАЛДЫҚ-ТЕХНОЛОГИЯЛЫҚ ҚАСИЕТТЕРІН ТАЛДАУ
Аннотацияларды көрді: 2 /
PDF жүктеулері: 1
https://doi.org/10.55956/WECO4822
ӨТКІЗГЕН РЕАКТИВТІ КЕЛДІ САҚТАУ ҮШІН АУЫЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ ҚАЛДЫҚТАРЫНЫҢ НЕГІЗІНДЕ ЖАҢА МАТЕРИАЛДАРДЫ ӘЗІРЛЕУ
Аннотацияларды көрді: 8 /
PDF жүктеулері: 5
https://doi.org/10.55956/YVZS4266
БҮТІН ДӘНДІ БИДАЙ ҰНЫН ПАЙДАЛАНЫП КРЕКЕР ТЕХНОЛОГИЯСЫН ЖАСАУ
Аннотацияларды көрді: 12 /
PDF жүктеулері: 2
1 - 7 7 нәтижелерденLoading...