Іздеу
Іздеу нәтижелері
##search.searchResults.foundPlural##
-
https://doi.org/10.55956/SPYE3356
ТАРЫНЫҢ ТАЛҚАНЫ ЖӘНЕ КЕБЕГІМЕН БАЙЫТЫЛҒАН ШҰЖЫҚ ӨНІМДЕРІН ӨНДІРУДІҢ РЕЦЕПТУРАСЫ
Аннотацияларды көрді: 165
/
PDF жүктеулері: 70
https://doi.org/10.55956/QRKL8110
БАҚША ДАҚЫЛДАРЫНАН АЛЫНҒАН ҰЗАҚ САҚТАЛАТЫН КОНДИТЕРЛІК ӨНІМДЕРДІҢ САПА КӨРСЕТКІШТЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 85
/
PDF жүктеулері: 35
https://doi.org/10.55956/CVTP1215
ДӘНДІ ДАҚЫЛДАР МЕН ЖЕМІС ПЮРЕСІ НЕГІЗІНДЕ ФУНКЦИОНАЛДЫҚ БАТОНДАРДЫ ӘЗІРЛЕУ: СИПАТТАМАСЫН ТАЛДАУ
Аннотацияларды көрді: 117
/
PDF жүктеулері: 37
https://doi.org/10.55956/UJEF4733
БАЛАЛАР ТАҒАМЫНА АРНАЛҒАН ЖЕМІСТЕР ҚОСЫЛҒАН ҚОЙ СҮТІНЕ НЕГІЗДЕЛГЕН СҮЗБЕ ӨНІМДЕРІН ӘЗІРЛЕУ
Аннотацияларды көрді: 102
/
PDF жүктеулері: 39
https://doi.org/10.55956/BYMR9511
ҚАТТЫ МАЙЛАРДЫҢ ОРНЫНА ОЛЕОГЕЛЬ ҚОЛДАНА ОТЫРЫП, ДЕКОРАТИВТІК КРЕМНІҢ РЕЦЕПТУРАСЫН ЖЕТІЛДІРУ
Аннотацияларды көрді: 92
/
PDF жүктеулері: 31
https://doi.org/10.55956/XKGK4405
КОМПОЗИЦИЯЛЫҚ ҚОСПАЛАР НЕГІЗІНДЕ ЖАСАЛҒАНЕТ ӨНІМІНІҢ ҚАУІПСІЗ ТЕХНОЛОГИЯСЫН ЖАСАУ
Аннотацияларды көрді: 115
/
PDF жүктеулері: 32
https://doi.org/10.55956/DDFB5762
ИЛУ-10 ЭЛЕКТРОНДЫҚ ҮДЕТКІШПЕН ӨҢДЕГЕН ҚҰС ЕТІНІҢ МИКРОБИОЛОГИЯЛЫҚ КӨРСЕТКІШТЕРІН ТАЛДАУ
Аннотацияларды көрді: 120
/
PDF жүктеулері: 64
https://doi.org/10.55956/XSIA3662
ҚАЗАҚСТАНДЫҚ МАҚТА МАЙЫ ЖӘНЕ БЕЛАРУСЬ ЗЫҒЫР МАЙЫНЫҢ НЕГІЗІНДЕ ТЕҢЕСТІРІЛГЕН МАЙ ҚЫШҚЫЛДЫ ҚҰРАМЫ БАР ӨСІМДІК МАЙЛАРЫНЫҢ ЖАҢА ТҮРІН ӘЗІРЛЕУ
Аннотацияларды көрді: 57
/
PDF жүктеулері: 80
https://doi.org/10.55956/TSAG8846
ДӘМДЕУІШТЕР МЕН ТҰЗДЫҚТАР ӨНДІРУДЕГІ ИННОВАЦИЯЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАР
Аннотацияларды көрді: 189
/
PDF жүктеулері: 13
https://doi.org/10.55956/UHBJ9355
ӘРТҮРЛІ ЖАРМА ҚОСЫЛҒАН КӨКӨНІС ДӘМТАҒАМ КОНСЕРВІЛЕРІНІҢ МИКРОФЛОРАСЫН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 38
/
PDF жүктеулері: 73
https://doi.org/10.55956/TDCB4863
БИДАЙ, АСҚАБАҚ, ҚАУЫН ЖӘНЕ СӘБІЗ ҰНТАҚТАРЫНЫҢ САПАСЫН ЖАҚСАРТУДАҒЫ БӨЛШЕКТЕР ӨЛШЕМДЕРІНІҢ РӨЛІ
Аннотацияларды көрді: 23
/
PDF жүктеулері: 10
https://doi.org/10.55956/XXTR7517
ХИТОЗАН НЕГІЗІНДЕГІ ЖАҢА БИОЛОГИЯЛЫҚ ЫДЫРАЙТЫН ГИДРОГЕЛЬДЕРДІҢ ХИМИЯЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАРЫН ЖАСАУ
Аннотацияларды көрді: 110
/
PDF жүктеулері: 81
https://doi.org/10.55956/NUWB9743
ҚАУЫН ҰТАҒЫ ҚОСЫЛҒАН ҰЛТТЫҚ НАН ӨНІМДЕРІН ӨНДІРУДІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 118
/
PDF жүктеулері: 91
1 - 13 13 нәтижелерденLoading...
