Іздеу
Іздеу нәтижелері
##search.searchResults.foundPlural##
-
https://doi.org/10.55956/LCYR5424
МЕХАНИКАЛЫҚ ӨҢДЕУДІҢ КӨКӨНІС ПЮРЕСІ ҚОСЫЛҒАН СҮЗБЕ ПАСТАСЫНЫҢ АМИНҚЫШҚЫЛДАРЫ МЕН ВИТАМИНДІК ҚҰРАМЫНА ӘСЕРІ
Аннотацияларды көрді: 193
/
PDF жүктеулері: 17
https://doi.org/10.55956/ZZIV9315
ӨСІМДІК НЕГІЗІНДЕГІ ЕТ АЛМАСТЫРҒЫШТАН ЖАСАЛҒАН ЖАРТЫЛАЙ ЫСТАЛҒАН ШҰЖЫҚТЫҢ АМИНҚЫШҚЫЛДАРЫ МЕН МАЙ ҚЫШҚЫЛДАРЫНЫҢ ҚҰРАМЫН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 40
/
PDF жүктеулері: 0
https://doi.org/10.55956/BAKH2842
ӨСІМДІК ЖӘНЕ СИЫР СҮТІНІҢ ҚОСЫНДЫСЫНАН ЖАСАЛҒАН ЙОГУРТТАРДЫҢ БИОЛОГИЯЛЫҚ ҚҰНДЫЛЫҒЫН БАҒАЛАУ
Аннотацияларды көрді: 95
/
PDF жүктеулері: 51
https://doi.org/10.55956/KLJM9869
ОРТАЛЫҚ ҚАЗАҚСТАНДА ӨСІРІЛГЕН АМАРАНТТАН АЛЫНҒАН ЖАРМАНЫ ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 60
/
PDF жүктеулері: 12
https://doi.org/10.55956/ISBR1989
ҚҰРҒАҚ ТҮЙЕ СҮТІНІҢ ТАҒАМДЫҚ ЖӘНЕ БИОЛОГИЯЛЫҚ ҚҰНДЫЛЫҒЫ
Аннотацияларды көрді: 35
/
PDF жүктеулері: 12
https://doi.org/10.55956/THZV8814
ҚАЙНАТЫЛҒАН-ЫСТАЛҒАН ЖӘНЕ ЖАРТЫЛАЙ ЫСТАЛҒАН ЖЫЛҚЫ ЕТІНЕН ЖАСАЛҒАН БҰЙЫМДАР ӨНДІРІСІНДЕГІ СҮТ ҚЫШҚЫЛЫ БАКТЕРИЯЛАРЫ ШТАММДАРЫНЫҢ ҚАСИЕТТЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 114
/
PDF жүктеулері: 33
https://doi.org/10.55956/UHBJ9355
ӘРТҮРЛІ ЖАРМА ҚОСЫЛҒАН КӨКӨНІС ДӘМТАҒАМ КОНСЕРВІЛЕРІНІҢ МИКРОФЛОРАСЫН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 39
/
PDF жүктеулері: 73
1 - 7 7 нәтижелерденLoading...
