Іздеу
Іздеу нәтижелері
##search.searchResults.foundPlural##
-
https://doi.org/10.55956/FHOQ9946
ПОСТКОВИДТІ СИНДРОМ КЕЗІНДЕ ТАМАҚТАНУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУДА ҚОЛДАНЫЛАТЫН ПРИНЦИПТЕР, ЕРЕКШЕЛІКТЕР, ТӘСІЛДЕР
Аннотацияларды көрді: 8 /
PDF жүктеулері: 6
https://doi.org/10.55956/RCYN7574
ДӘНДІК НЕГІЗДЕГІ ДЕТОКСИКАЦИЯЛЫҚ ӘСЕР ЕТЕТІН СУСЫНДАР КОНЦЕНТРАТТАРЫНЫҢ РЕЦЕПТУРАЛАРЫН ӘЗІРЛЕУ
Аннотацияларды көрді: 160 /
PDF жүктеулері: 10
https://doi.org/10.55956/TSAG8846
ДӘМДЕУІШТЕР МЕН ТҰЗДЫҚТАР ӨНДІРУДЕГІ ИННОВАЦИЯЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАР
Аннотацияларды көрді: 176 /
PDF жүктеулері: 4
https://doi.org/10.55956/YVZS4266
БҮТІН ДӘНДІ БИДАЙ ҰНЫН ПАЙДАЛАНЫП КРЕКЕР ТЕХНОЛОГИЯСЫН ЖАСАУ
Аннотацияларды көрді: 72 /
PDF жүктеулері: 23
https://doi.org/10.55956/DHTW2683
АҚПАРАТТЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАРДЫ ҚОЛДАНА ОТЫРЫП, БОЛАШАҚ МҰҒАЛІМДЕРДІҢ ОҚУШЫЛАРҒА ҰЛТТЫҚ ТӘРБИЕ БЕРУГЕ ДАЯРЛЫҚ КӨРСЕТКІШТЕРІН МАТЕМАТИКАЛЫҚ-СТАТИСТИКАЛЫҚ БАҒАЛАУ
Аннотацияларды көрді: 13 /
PDF жүктеулері: 4
https://doi.org/10.55956/PEJL3046
ПАЛЬТОҒА АРНАЛҒАН ДЕКОРАТИВТІ ЭЛЕМЕНТТЕРДІ ӨНЕРКӘСІПТІК ӨНДІРІСТЕ ЖАСАУҒА АРНАЛҒАН ИННОВАЦИЯЛЫҚ ӘДІСТЕР
Аннотацияларды көрді: 7 /
PDF жүктеулері: 1
https://doi.org/10.55956/SMPY2332
ТҰРҒЫН ҮЙ ҚҰРЫЛЫСЫНДА ҚОЛДАНЫЛАТЫН ЗАМАНАУИ МАТЕРИАЛДАР МЕН КОНСТРУКЦИЯЛАР
Аннотацияларды көрді: 26 /
PDF жүктеулері: 6
https://doi.org/10.55956/YUXY9855
СҮЗБЕ ӨНІМДЕРІНДЕГІ ВИТАМИНДІК ҚҰРАМЫН ОПТИМИЗАЦИЯЛАУ
Аннотацияларды көрді: 22 /
PDF жүктеулері: 13
https://doi.org/10.55956/XGDW9648
ПАЛЬТО ӨНІМДЕРІНІҢ ДЕКОРЫНДАҒЫ ЗАМАНАУИ ТЕНДЕНЦИЯЛАР: ДӘСТҮРЛІДЕН ИННОВАЦИЯҒА ҚАРАЙ
Аннотацияларды көрді: 65 /
PDF жүктеулері: 2
https://doi.org/10.55956/RQQT4151
БАЛҚАРАҒАЙ ЖАҢҒАҒЫНЫҢ ЫЛҒАЛДЫЛЫҒЫНЫҢ ШАҒЫЛУ КҮШІНЕ ӘСЕРІН АНЫҚТАУ
Аннотацияларды көрді: 37 /
PDF жүктеулері: 20
https://doi.org/10.55956/EPZI3482
ҰНДЫ КОНДИТЕРЛІК ӨНІМДЕРІНЕ БЕЛСЕНДІ СУДЫҢ ӘСЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 183 /
PDF жүктеулері: 1
https://doi.org/10.55956/UJEF4733
БАЛАЛАР ТАҒАМЫНА АРНАЛҒАН ЖЕМІСТЕР ҚОСЫЛҒАН ҚОЙ СҮТІНЕ НЕГІЗДЕЛГЕН СҮЗБЕ ӨНІМДЕРІН ӘЗІРЛЕУ
Аннотацияларды көрді: 78 /
PDF жүктеулері: 19
https://doi.org/10.55956/IYOS9600
КИІМ ТОПТАМАЛАРЫН ЖОБАЛАУДАҒЫ МАТЕРИАЛДАР ҚАСИЕТТЕРІНІҢ ӘСЕРІ
Аннотацияларды көрді: 39 /
PDF жүктеулері: 10
https://doi.org/10.55956/QRKL8110
БАҚША ДАҚЫЛДАРЫНАН АЛЫНҒАН ҰЗАҚ САҚТАЛАТЫН КОНДИТЕРЛІК ӨНІМДЕРДІҢ САПА КӨРСЕТКІШТЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 65 /
PDF жүктеулері: 19
https://doi.org/10.55956/RHXO1856
ЗЫҒЫР САБАНЫНАН АЛЫНҒАН ЦЕЛЛЮЛОЗАНЫ ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 15 /
PDF жүктеулері: 3
https://doi.org/10.55956/PGAZ8345
ФОСФОР АНГИДРИДІН (P2O5) ӨНДІРУДІ ОҢТАЙЛЫ БАСҚАРУ ЖҮЙЕСІНІҢ ҮШ ДЕҢГЕЙЛІ ҚҰРЫЛЫМЫН ӘЗІРЛЕУ ӘДІСІ
Аннотацияларды көрді: 78 /
PDF жүктеулері: 1
https://doi.org/10.55956/JNPI2304
ФОСФОР ӨНДІРУГЕ АРНАЛҒАН ТЕХНОЛОГИЯЛЫҚ ЖАБДЫҚТАРДЫҢ ЖАҒДАЙЫН ОҢТАЙЛЫ БАСҚАРУ ЖҮЙЕСІН ҚҰРУ
Аннотацияларды көрді: 180 /
PDF жүктеулері: 6
https://doi.org/10.55956/TDCB4863
БИДАЙ, АСҚАБАҚ, ҚАУЫН ЖӘНЕ СӘБІЗ ҰНТАҚТАРЫНЫҢ САПАСЫН ЖАҚСАРТУДАҒЫ БӨЛШЕКТЕР ӨЛШЕМДЕРІНІҢ РӨЛІ
Аннотацияларды көрді: 13 /
PDF жүктеулері: 5
1 - 18 18 нәтижелерденLoading...