Іздеу
Іздеу нәтижелері
##search.searchResults.foundPlural##
-
https://doi.org/10.55956/DNKG6904
ӨНГЕН ДӘННЕН ЖАСАЛҒАН ФУНКЦИОНАЛДЫҚ СУСЫНДАР ТЕХНОЛОГИЯСЫН ӘЗIРЛЕУ
Аннотацияларды көрді: 92
/
PDF жүктеулері: 15
https://doi.org/10.55956/QLBC8286
ҰЛТТЫҚ СУСЫН «АШЫМЫҚТЫҢ» ДӘН ҚОСПАСЫ РЕЦЕПТІН ЕСЕПТЕУ
Аннотацияларды көрді: 43
/
PDF жүктеулері: 0
https://doi.org/10.55956/XWYM2030
ҚЫШҚЫЛ СҮТТІ СУСЫН ҰНТАҒЫ ТАБЛЕТКАЛАРЫНЫҢ САПАЛЫҚ КӨРСЕТКІШТЕРІН АНЫҚТАУ
Аннотацияларды көрді: 21
/
PDF жүктеулері: 0
https://doi.org/10.55956/ZOUS4030
КОЛЛАГЕН ГИДРОЛИЗАТЫ СУСЫНЫ
Аннотацияларды көрді: 187
/
PDF жүктеулері: 9
https://doi.org/10.55956/SGSP1925
ӨСІРІЛГЕН ТАРЫ ҚОСА ОТЫРЫП, МАЙСЫЗ ЕШКІ СҮТІНЕН ӘЗІРЛЕНГЕН ФЕРМЕНТТЕЛГЕН СУСЫНДАРДЫҢ ФИЗИКОХИМИЯЛЫҚ ЖӘНЕ ОРГАНОЛЕПТИКАЛЫҚ КӨРСЕТКІШТЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 25
/
PDF жүктеулері: 10
https://doi.org/10.55956/EJVR4716
АШЫМЫҚТЫҢ ҚЫШҚЫЛДЫҚ САНЫН АНЫҚТАУ
Аннотацияларды көрді: 76
/
PDF жүктеулері: 32
1 - 6 6 нәтижелерденLoading...
