Іздеу
Іздеу нәтижелері
##search.searchResults.foundPlural##
-
https://doi.org/10.55956/DNKG6904
ӨНГЕН ДӘННЕН ЖАСАЛҒАН ФУНКЦИОНАЛДЫҚ СУСЫНДАР ТЕХНОЛОГИЯСЫН ӘЗIРЛЕУ
Аннотацияларды көрді: 119
/
PDF жүктеулері: 30
https://doi.org/10.55956/QLBC8286
ҰЛТТЫҚ СУСЫН «АШЫМЫҚТЫҢ» ДӘН ҚОСПАСЫ РЕЦЕПТІН ЕСЕПТЕУ
Аннотацияларды көрді: 60
/
PDF жүктеулері: 0
https://doi.org/10.55956/ZOUS4030
КОЛЛАГЕН ГИДРОЛИЗАТЫ СУСЫНЫ
Аннотацияларды көрді: 192
/
PDF жүктеулері: 13
https://doi.org/10.55956/SGSP1925
ӨСІРІЛГЕН ТАРЫ ҚОСА ОТЫРЫП, МАЙСЫЗ ЕШКІ СҮТІНЕН ӘЗІРЛЕНГЕН ФЕРМЕНТТЕЛГЕН СУСЫНДАРДЫҢ ФИЗИКОХИМИЯЛЫҚ ЖӘНЕ ОРГАНОЛЕПТИКАЛЫҚ КӨРСЕТКІШТЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 39
/
PDF жүктеулері: 15
https://doi.org/10.55956/EJVR4716
АШЫМЫҚТЫҢ ҚЫШҚЫЛДЫҚ САНЫН АНЫҚТАУ
Аннотацияларды көрді: 87
/
PDF жүктеулері: 41
https://doi.org/10.55956/XWYM2030
ҚЫШҚЫЛ СҮТТІ СУСЫН ҰНТАҒЫ ТАБЛЕТКАЛАРЫНЫҢ САПАЛЫҚ КӨРСЕТКІШТЕРІН АНЫҚТАУ
Аннотацияларды көрді: 29
/
PDF жүктеулері: 0
1 - 6 6 нәтижелерденLoading...
