Іздеу
Іздеу нәтижелері
##search.searchResults.foundPlural##
-
https://doi.org/10.55956/DNKG6904
ӨНГЕН ДӘННЕН ЖАСАЛҒАН ФУНКЦИОНАЛДЫҚ СУСЫНДАР ТЕХНОЛОГИЯСЫН ӘЗIРЛЕУ
Аннотацияларды көрді: 63 /
PDF жүктеулері: 11
https://doi.org/10.55956/QLBC8286
ҰЛТТЫҚ СУСЫН «АШЫМЫҚТЫҢ» ДӘН ҚОСПАСЫ РЕЦЕПТІН ЕСЕПТЕУ
Аннотацияларды көрді: 25 /
PDF жүктеулері: 6
https://doi.org/10.55956/XWYM2030
ҚЫШҚЫЛ СҮТТІ СУСЫН ҰНТАҒЫ ТАБЛЕТКАЛАРЫНЫҢ САПАЛЫҚ КӨРСЕТКІШТЕРІН АНЫҚТАУ
Аннотацияларды көрді: 18 /
PDF жүктеулері: 0
https://doi.org/10.55956/ZOUS4030
КОЛЛАГЕН ГИДРОЛИЗАТЫ СУСЫНЫ
Аннотацияларды көрді: 187 /
PDF жүктеулері: 9
https://doi.org/10.55956/SGSP1925
ӨСІРІЛГЕН ТАРЫ ҚОСА ОТЫРЫП, МАЙСЫЗ ЕШКІ СҮТІНЕН ӘЗІРЛЕНГЕН ФЕРМЕНТТЕЛГЕН СУСЫНДАРДЫҢ ФИЗИКОХИМИЯЛЫҚ ЖӘНЕ ОРГАНОЛЕПТИКАЛЫҚ КӨРСЕТКІШТЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 14 /
PDF жүктеулері: 8
https://doi.org/10.55956/EJVR4716
АШЫМЫҚТЫҢ ҚЫШҚЫЛДЫҚ САНЫН АНЫҚТАУ
Аннотацияларды көрді: 65 /
PDF жүктеулері: 27
1 - 6 6 нәтижелерденLoading...