Іздеу
Іздеу нәтижелері
							##search.searchResults.foundPlural##
					
	
		- 
				
	
 https://doi.org/10.55956/TKGW2792 https://doi.org/10.55956/TKGW2792БАЛЫҚ ЗРАЗДАРЫНЫҢ ФИЗИКА-ХИМИЯЛЫҚ ЖӘНЕ ОРГАНОЛЕПТИКАЛЫҚ ҚАСИЕТТЕРІН БАҒАЛАУ Аннотацияларды көрді: 110
           / Аннотацияларды көрді: 110
           / PDF жүктеулері: 40 PDF жүктеулері: 40 https://doi.org/10.55956/RNQY1919 https://doi.org/10.55956/RNQY1919ПІСІРІЛГЕН ШҰЖЫҚ ӨНДІРІСІНДЕАҚУЫЗ ГИДРОЛИЗАТТАРЫН ҚОЛДАНУДЫҢ ИННОВАЦИЯЛЫҚ ӘДІСТЕРІ Аннотацияларды көрді: 112
           / Аннотацияларды көрді: 112
           / PDF жүктеулері: 69 PDF жүктеулері: 69 https://doi.org/10.55956/CVTP1215 https://doi.org/10.55956/CVTP1215ДӘНДІ ДАҚЫЛДАР МЕН ЖЕМІС ПЮРЕСІ НЕГІЗІНДЕ ФУНКЦИОНАЛДЫҚ БАТОНДАРДЫ ӘЗІРЛЕУ: СИПАТТАМАСЫН ТАЛДАУ Аннотацияларды көрді: 114
           / Аннотацияларды көрді: 114
           / PDF жүктеулері: 35 PDF жүктеулері: 35 https://doi.org/10.55956/USNF9989 https://doi.org/10.55956/USNF9989БАЛЫҚ ТАҒАМЫН ӨНДІРУ ҮШІН ҚЫЗЫЛША ҰНЫНЫҢ ТАҒАМДЫҚ ҚҰНДЫЛЫҒЫ МЕН АНТИОКСИДАНТТЫҚ ҚАСИЕТТЕРІН ЗЕРТТЕУ Аннотацияларды көрді: 79
           / Аннотацияларды көрді: 79
           / PDF жүктеулері: 29
    1 - 4 4 нәтижелерденLoading... PDF жүктеулері: 29
    1 - 4 4 нәтижелерденLoading...
 
					