Іздеу
Іздеу нәтижелері
##search.searchResults.foundPlural##
-
https://doi.org/10.55956/NUWB9743
ҚАУЫН ҰТАҒЫ ҚОСЫЛҒАН ҰЛТТЫҚ НАН ӨНІМДЕРІН ӨНДІРУДІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 118
/
PDF жүктеулері: 91
https://doi.org/10.55956/YAQL3321
ҚАУЫНДЫ ҚАЙТА ӨҢДЕУ ЖОЛДАРЫН ОНТАЙЛАНДЫРУ
Аннотацияларды көрді: 30
/
PDF жүктеулері: 8
https://doi.org/10.55956/QRKL8110
БАҚША ДАҚЫЛДАРЫНАН АЛЫНҒАН ҰЗАҚ САҚТАЛАТЫН КОНДИТЕРЛІК ӨНІМДЕРДІҢ САПА КӨРСЕТКІШТЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 85
/
PDF жүктеулері: 35
https://doi.org/10.55956/XGLP1394
ҚАУЫН ӨНІМІН КЕПТІРУ ЖОЛДАРЫН НЕГІЗДЕУ
Аннотацияларды көрді: 111
/
PDF жүктеулері: 51
https://doi.org/10.55956/TDCB4863
БИДАЙ, АСҚАБАҚ, ҚАУЫН ЖӘНЕ СӘБІЗ ҰНТАҚТАРЫНЫҢ САПАСЫН ЖАҚСАРТУДАҒЫ БӨЛШЕКТЕР ӨЛШЕМДЕРІНІҢ РӨЛІ
Аннотацияларды көрді: 23
/
PDF жүктеулері: 10
https://doi.org/10.55956/UIRB7141
ҚАРБЫЗ ПУЛПАСЫ НЕГІЗІНДЕГІ ТӘТТІ ӨНІМДЕРДІҢ САПАСЫН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 43
/
PDF жүктеулері: 8
1 - 6 6 нәтижелерденLoading...
