Іздеу
Іздеу нәтижелері
##search.searchResults.foundPlural##
-
https://doi.org/10.55956/EPZI3482
ҰНДЫ КОНДИТЕРЛІК ӨНІМДЕРІНЕ БЕЛСЕНДІ СУДЫҢ ӘСЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 20 /
PDF жүктеулері: 0
https://doi.org/10.55956/YVZS4266
БҮТІН ДӘНДІ БИДАЙ ҰНЫН ПАЙДАЛАНЫП КРЕКЕР ТЕХНОЛОГИЯСЫН ЖАСАУ
Аннотацияларды көрді: 34 /
PDF жүктеулері: 6
https://doi.org/10.55956/FWDF5613
ҚҰЛМАҚ АШЫТҚЫСЫ НЕГІЗІНДЕГІ БИДАЙ НАНЫНЫҢ САПА КӨРСЕТКІШТЕРІ
Аннотацияларды көрді: 24 /
PDF жүктеулері: 2
https://doi.org/10.55956/DKFW7609
ОТАНДЫҚ ӘРТҮРЛІ ЖАЗДЫҚ ЖӘНЕ КҮЗДІК БИДАЙ СҰРЫПТАРЫНЫҢ ФИЗИКА-ХИМИЯЛЫҚ ҚАСИЕТТЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 5 /
PDF жүктеулері: 1
https://doi.org/10.55956/TXSM4071
ҚАНТТЫ ПЕЧЕНЬЕНІҢ ТАҒАМДЫҚ ҚҰНДЫЛЫҒЫНА ГҮЛ ТОЗАҢЫНЫҢ ӘСЕРІ
Аннотацияларды көрді: 10 /
PDF жүктеулері: 4
1 - 5 5 нәтижелерденLoading...