Іздеу
Іздеу нәтижелері
##search.searchResults.foundPlural##
-
https://doi.org/10.55956/XKAN7647
Функционалды тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі
Аннотацияларды көрді: 62
/
PDF жүктеулері: 24
https://doi.org/10.55956/KRLM3763
ЕШКІ СҮТІНЕН СҮТ ҚЫШҚЫЛЫ ДЕСЕРТ АЛУ ӘДІСІ
Аннотацияларды көрді: 66
/
PDF жүктеулері: 6
https://doi.org/10.55956/QHLI8849
МАТЧА ШАЙЫНЫҢ БИСКВИТ ЖАРТЫЛАЙ ФАБРИКАТЫНЫҢ АНТИОКСИДАНТТЫҚ БЕЛСЕНДІЛІГІНЕ ӘСЕРІ
Аннотацияларды көрді: 77
/
PDF жүктеулері: 38
https://doi.org/10.55956/RNQY1919
ПІСІРІЛГЕН ШҰЖЫҚ ӨНДІРІСІНДЕАҚУЫЗ ГИДРОЛИЗАТТАРЫН ҚОЛДАНУДЫҢ ИННОВАЦИЯЛЫҚ ӘДІСТЕРІ
Аннотацияларды көрді: 127
/
PDF жүктеулері: 80
https://doi.org/10.55956/FNTM2635
КЕПТІРІЛГЕН ЖЕМІС ТАҒАМЫНЫҢ ПАЙДАСЫ
Аннотацияларды көрді: 52
/
PDF жүктеулері: 9
https://doi.org/10.55956/GAOH8325
ДАЙЫНДЫҚ ДӘРЕЖЕСІ ЖОҒАРЫ КОЭКСТРУДИРЛЕНГЕН КӨП ДӘНДІ ӨНІМДЕРДІҢ САПА МЕН ҚАУІПСІЗДІК КӨРСЕТКІШТЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 181
/
PDF жүктеулері: 10
https://doi.org/10.55956/SPFA5770
ЗЫҒЫР ТҰҚЫМЫ ЖӘНЕ БОРАЙ ҰНЫН АШЫТҚЫСЫЗ ҚАРА БИДАЙ-БИДАЙ НАНЫНЫҢ РЕЦЕПТУРАСЫНА ҚОСУДЫҢ ТИІМДІЛІГІ
Аннотацияларды көрді: 110
/
PDF жүктеулері: 33
1 - 7 7 нәтижелерденLoading...
