Іздеу
Іздеу нәтижелері
##search.searchResults.foundPlural##
-
https://doi.org/10.55956/ZEKY9877
ҚАЗАҚСТАНДАҒЫ СИЫР ЕТІНІҢ, ІРІ ҚАРА МАЛДЫҢ ЕТ ТҰҚЫМДАРЫНЫҢ САПАСЫН ТАЛДАУ ЖӘНЕ БАҒАЛАУ
Аннотацияларды көрді: 36 /
PDF жүктеулері: 19
https://doi.org/10.55956/YWTH2583
МИСЦЕЛЛАДАҒЫ МАҚТА МАЙЫН АРАЛАС ӘДІСПЕН ТАЗАРТУ АРҚЫЛЫ АЛЫНҒАН СОАПСТОК ҚҰРАМЫ МЕН ОНЫ ШАЮ СУЫНЫҢ ЕРЕКШЕЛІКТЕРІ
Аннотацияларды көрді: 186 /
PDF жүктеулері: 21
https://doi.org/10.55956/BYMR9511
ҚАТТЫ МАЙЛАРДЫҢ ОРНЫНА ОЛЕОГЕЛЬ ҚОЛДАНА ОТЫРЫП, ДЕКОРАТИВТІК КРЕМНІҢ РЕЦЕПТУРАСЫН ЖЕТІЛДІРУ
Аннотацияларды көрді: 66 /
PDF жүктеулері: 25
https://doi.org/10.55956/TKGW2792
БАЛЫҚ ЗРАЗДАРЫНЫҢ ФИЗИКА-ХИМИЯЛЫҚ ЖӘНЕ ОРГАНОЛЕПТИКАЛЫҚ ҚАСИЕТТЕРІН БАҒАЛАУ
Аннотацияларды көрді: 85 /
PDF жүктеулері: 35
https://doi.org/10.55956/DTNV4732
ҚЫЗМЕТТІК ИТТЕР КҮШІКТЕРІНЕ АРНАЛҒАН ОТАНДЫҚ ҚҰРАМА ЖЕМ ӨНДІРІСІНІҢ БОЛАШАҒЫ
Аннотацияларды көрді: 184 /
PDF жүктеулері: 12
1 - 5 5 нәтижелерденLoading...