Іздеу
Іздеу нәтижелері
##search.searchResults.foundPlural##
-
https://doi.org/10.55956/QRKL8110
БАҚША ДАҚЫЛДАРЫНАН АЛЫНҒАН ҰЗАҚ САҚТАЛАТЫН КОНДИТЕРЛІК ӨНІМДЕРДІҢ САПА КӨРСЕТКІШТЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 67 /
PDF жүктеулері: 19
https://doi.org/10.55956/
ВЕРТИКАЛДЫ ЕГІНШІЛІКТЕ IOT КӨМЕГІМЕН ӨСІРІЛГЕН МИКРОШӨП ҚОСЫЛҒАН ТАҒАМДЫҚ РЕЦЕПТУРАСЫНЫҢ МАТЕМАТИКАЛЫҚ МОДЕЛІ
Аннотацияларды көрді: 60 /
PDF жүктеулері: 5
https://doi.org/10.55956/FWDF5613
ҚҰЛМАҚ АШЫТҚЫСЫ НЕГІЗІНДЕГІ БИДАЙ НАНЫНЫҢ САПА КӨРСЕТКІШТЕРІ
Аннотацияларды көрді: 78 /
PDF жүктеулері: 7
https://doi.org/10.55956/MXGY8556
ЕКІНШІ СҮТ РЕСУРСТАРЫН КЕШЕНДІ ПАЙДАЛАНУ
Аннотацияларды көрді: 43 /
PDF жүктеулері: 10
https://doi.org/10.55956/SNMB4114
ЖАМБЫЛ ОБЛЫСЫНДА ӨСІРІЛГЕН ОТАНДЫҚ СҰРЫПТЫ БИДАЙЛАРДЫҢ ФИЗИКА-ХИМИЯЛЫҚ ҚҰРАМЫН ЖӘНЕ ТЕХНОЛОГИЯЛЫҚ ҚАСИЕТТЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 92 /
PDF жүктеулері: 7
https://doi.org/10.55956/TZGK4125
ТІКЕЛЕЙ ИЛЕУГЕ АРНАЛҒАН ҚҰРАМДАН АЛЫНҒАН ХРОМ СЫҒЫНДЫСЫНЫҢ ҚАСИЕТТЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 69 /
PDF жүктеулері: 3
https://doi.org/10.55956/DVFC6420
ТЕКСТИЛЬ МАТАЛАРЫНЫҢ АУА ӨТКІЗГІШТІК ҚАСИЕТТЕРІН АНЫҚТАУ
Аннотацияларды көрді: 50 /
PDF жүктеулері: 12
1 - 7 7 нәтижелерденLoading...