Іздеу
Іздеу нәтижелері
##search.searchResults.foundPlural##
-
https://doi.org/10.55956/YVZS4266
БҮТІН ДӘНДІ БИДАЙ ҰНЫН ПАЙДАЛАНЫП КРЕКЕР ТЕХНОЛОГИЯСЫН ЖАСАУ
Аннотацияларды көрді: 34 /
PDF жүктеулері: 6
https://doi.org/10.55956/TXSM4071
ҚАНТТЫ ПЕЧЕНЬЕНІҢ ТАҒАМДЫҚ ҚҰНДЫЛЫҒЫНА ГҮЛ ТОЗАҢЫНЫҢ ӘСЕРІ
Аннотацияларды көрді: 10 /
PDF жүктеулері: 4
https://doi.org/10.55956/EPZI3482
ҰНДЫ КОНДИТЕРЛІК ӨНІМДЕРІНЕ БЕЛСЕНДІ СУДЫҢ ӘСЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аннотацияларды көрді: 17 /
PDF жүктеулері: 0
https://doi.org/10.55956/BBNG9944
КӨШЕТТЕРДІ АЛУ ПРОЦЕСІНДЕ ТРИТИКАЛЕ ДӘНІН ДЕЗИНФЕКЦИЯЛАУ ӘДІСІН ТАҢДАУ
Аннотацияларды көрді: 6 /
PDF жүктеулері: 3
1 - 4 4 нәтижелерденLoading...